OBK02382

23.01.2023 14:53

Vi er blevet enige om en aftale med Mikkel Søfeldt, så den målfarlige angriber nu vender tilbage til Akademiet i Ådalen efter et par år hos F.C. København.

De opmærksomme tilskuere løftede måske øjenbrynet, da Mikkel Søfeldt i lørdags var tilbage i striber, da Akademiet mødte Hamburger SV, men vi har i dag underskrevet en aftale, så den 16-årige angriber nu vender tilbage til Ådalen.

- Først og fremmest er vi rigtig glade for, at vi har fået Mikkel tilbage. Mikkel er OB’er, og nu har han valgt at komme hjem, siger akademichef, Tonny Hermansen, og fortsætter:

- Vi har haft en fin dialog med F. C. København om det, og det har været helt uden problemer, så vi synes, det er dejligt, at når en spiller ønsker at komme tilbage til OB, så er vi også i stand til at få det til at lykkes.

Mikkel Søfeldt spillede som barn også fodbold i OB, inden han rykkede videre til F. C. København som U15-spiller, og Tonny Hermansen tror også, at hans kapaciteter kan være med til at styrke holdet:

- Der er ingen tvivl om, at vi har fået en spiller ind, der er god til at lave mål, er teknisk dygtig og som er god til spillet i mellemrummene. Det kan give vores spil noget nyt, som vi kan bruge til at udvikle os. Selvom han mest spiller 10’er, så kan han faktisk spille alle de offensive positioner rigtig godt. Han har et godt blik for spillet, og han kan udnytte alle de værktøjer, han har med sig.

Mikkel glæder sig også selv til at vende hjem til sine tidligere holdkammerater og de vante rammer i Ådalen:

- Det er dejligt at komme tilbage igen og få følelsen af være hjemme. Det er fedt at kunne spille med mine gode kammerater, hvor der bare er den helt rigtige connection imellem os, siger Mikkel Søfeldt.

Selvom Mikkel først nu har underskrevet en aftale med klubben for resten af sine ungdomsår, så fik han allerede mulighed for at spille med holdet, da han i weekenden spillede med for både U17 og U19 i træningskampene mod HSV, og her blev det også til et enkelt mål i U17-kampen for den nye, unge stribe.