Naatan Skyttä 1920x1080

31.01.2023 10:49

Vi er blevet enige med Toulouse FC om en lejeaftale, så den unge offensivspiller Naatan Skyttä vil bære striber resten af denne sæson.

Naatan Skyttä debuterede på førsteholdet for FC Ilves Tampereen i den bedste finske række allerede som 16-årig, hvor han efterfølgende spillede knap 40 førsteholdskampe, inden han i vinteren 2021 blev solgt til den franske klub Toulouse FC.

I det seneste halvår har den nu 20-årige finne været udlejet til Viking FK, men i det kommende forår vil det være OB, han repræsenterer.

- Vi glæder os meget til at arbejde sammen med Naatan. Han har de kvaliteter, vi ledte efter til 10’er-positionen: han er en ung, målrettet spiller med høje ambitioner, som vil bidrage til vores træningskultur og vores spillestil, siger Björn Wesström, der er fodbolddirektør i OB.

Naatan Skyttä har repræsenteret en række finske ungdomslandshold, og allerede som 18-årig debuterede han på U21-landsholdet, hvor det siden er blevet til 7 mål i 14 kampe. Nu rejser han mod sine nye holdkammerater, som han vil møde på træningslejren i Thailand.

- Jeg er virkelig glad for at komme til Odense. Klubben virker meget ambitiøs, og miljøet virker rigtig godt, så jeg tror, vi får et godt forår. Jeg håber, jeg kan bidrage med mål og assists, men det vigtigste bliver at hjælpe med sejre og gode resultater, så vi kan slutte så højt i tabellen som muligt, siger Naatan Skyttä og fortsætter:

- Jeg har talt med Mikkel Desler og andre skandinaviske spillere, og de kunne kun anbefale klubben. Mikkel siger, at fansene går op i klubben med liv og sjæl, så jeg glæder mig virkelig til at spille for dem. Odense skulle også være rigtig fed by, så det lyder som et godt sted at tage hen.

Lejeaftalen mellem OB og Toulouse FC løber frem til den 30. juni 2023.