_DSC1338 copy

26.01.2023 13:24

I morgen kl. 13.00 spiller vi vinterens sidste træningskamp på dansk jord, når vi gæster FC Midtjylland, og spørger man Bjørn Paulsen, så skal vi i kampen vise, hvor vi står.

Selvom der venter tre træningskampe i Thailand, så er det i morgen sidste chance for at spille mod et andet superligahold, inden 3F Superligaen igen skydes i gang, når vi møder Randers FC den 19. februar på Nature Energy Park.

I morgen tager vi nemlig til Ikast, hvor vi spiller 120 minutters træningskamp mod FC Midtjylland.

- Det er jo den sidste træningskamp, inden vi tager på træningslejr, så det er selvfølgelig en vigtig kamp for os, for at se hvor vi står henne, og om vi skal lægge ekstra nogle ekstra gear på, inden sæsonen starter igen. Det handler om at få løbet en masse og få skabt relationerne, siger Bjørn Paulsen, og fortsætter:

- Vi vil altid gerne slå FC Midtjylland. Det er en af de bedste hold i Danmark, og at kunne måle os med dem er det, det hele handler om. Det handler om, at vi skal give den gas, og gøre det vi har aftalt.

- Det var lidt af et wake-up call

Bjørn og resten af truppen fik sig noget af en øjenåbner, da vi i sidste weekend tabte 4-0 mod FC Nordsjælland, og selvom det aldrig er sjovt at tabe, så mener Bjørn, at der var vigtig læring at tage med fra opgøret:

- Det har været en fin opstart, hvor jeg føler, at vi er kommet tilbage i en fin form. Vi havde selvfølgelig en dårlig kamp mod FC Nordsjælland, så synes jeg ikke, det afspejler vores niveau. Vi har en masse at bygge videre på, og jeg håber, at den her kamp lidt bedre viser, hvem vi er.

- Selvfølgelig betyder kampen mod Nordsjælland noget for os – den gjorde lidt ondt. Vi vil altid gerne vinde, og det er et hold, vi skal spille mod igen her i sæsonen, så det var lidt af et wake-up call. De var bedre til at skabe intensitet og var bare langt bedre på alle positioner. Jeg tror, at det var en god kamp for os at tabe, så vi virkelig kunne se, hvad vi skal arbejde med, siger Bjørn.

Hvis du vil se striberne i aktion, så er du mere end velkommen til at se kampen fra sidelinjen på Ikast Stadion, men har du ikke mulighed for at kigge forbi det midtjyske, så kan du streame kampen her!