_DSC8640 copy kopier

05.07.2023 11:53

Tilskuertallet har været stødt stigende de sidste sæsoner, og derfor har vi brug for flere ansatte blandt vores stadion-crew, så vi kan sikre den bedst mulige oplevelse for alle striber på Nature Energy Park.

Uge efter uger samler vi tusinder af fynboer til fodbold på Nature Energy Park, og i de sidste sæsoner er vi blevet flere og flere. Derfor søger vi flere hænder, så vi kan sikre den bedste oplevelse rundt om banen, så alle striber får en ekstra god stadionoplevelse.

I den forbindelse søger vi nye engagerede medarbejdere til vores allerede eksisterende stadion-crew, som til hver hjemmekamp er med til at sætte rammerne for tusindvis af stribede fans.

Som en del af vores stadion-crew bliver det din opgave at give fodboldfans på Nature Energy Park en ekstra god stadionoplevelse. Du kommer bagom kulisserne, og du bliver en del af et helt unikt fællesskab, hvor vi deler sportslige op- og nedture, og hvor vi altid giver os 110% for at hjælpe både fans og kolleger.

Vi søger lige nu folk, der på kampdage kan hjælpe med følgende:
- Produktion og udskænkning af mad og drikke i boderne
- Klargøring af boder
- Billetsalg og servicering af vores fans i informationen
- Modtagelse af vores stribede fans

Det er ikke et krav, at du kender til fodbold og OB, men det vil selvfølgelig ikke være et minus at holde af fodbold – det er trods alt det, der skaber rammerne for os.

Lyder det som noget for dig, kan du læse mere om arbejdet her!