17.06.2023 17:23

Vi har indgået en aftale med den hollandsk-ghanesiske back Leeroy Owusu, der kommer til klubben på en treårig kontrakt.

26-årge Leeroy Owusu er den nyeste stribe på holdkortet, da vi har indgået en treårig aftale med den hollandsk-ghanesiske back, der har fået sin fodboldopvækst på et af verdens største akademier.

- Med Leeroy får vi en back, der kan spille i begge sider. Han er en erfaren spiller og i en alder, hvor forventningen er, at han vil spille sin bedste fodbold fra dag ét, siger fodbolddirektør Björn Wesström, inden han fortsætter:

- I løbet af scoutingforløbet lærte jeg ham at kende som en meget professionel spiller, der har et stort ønske om at blive ved med at udvikle sig, både som spiller og som person. Vi glæder os meget til at begynde arbejdet sammen med Leeroy, når den nye sæson starter op igen.

Leeroy har haft sin dagligdag i hollandsk fodbold, hvor han allerede som syvårig blev en del af akadamiet i AFC Ajax, og her spillede han indtil U21. Herefter har han repræsenteret flere hollandske klubber, heriblandt De Graafschap, Excelsior og Willem II, hvor han i sidstnævnte nu har kontraktudløb.

Sammenlagt har den Leroy over 300 kampe i de bedste hollandske ligaer, hvoraf 99 af dem er i Eresdivisie, men nu står han over for nye udfordringer her i Danmark:

- Jeg er glad for nu at skifte til Odense Boldklub. Jeg har haft nogle gode snakke med ledelsen, som var meget klare og velinformeret om mig, siger Leeroy Owusu og fortsætter:

- Det her er min første gang i udlandet, og det er utrolig spændende. Nyt hold, nyt stadion, og så glæder jeg mig selvfølgelig til at møde klubbens fans. Den opbakning klubben har på stadion ser virkelig god ud, og jeg kan slet ikke vente med at spille der.

Leeroy er ankom i dag til Ådalen og er klar, når han sammen med sine nye holdkammerater starter træningen op igen den 26. juni.

Velkommen til Odense, Leeroy!