IMG_8338

12.06.2023 08:06

Vi har indgået en to årigkontrakt med den unge venstreback Noah Barholt Rasmussen, der skifter til klubben fra Vejle Boldklub.

I næste sæson bliver vi en stribe rigere på Akademiet, da vi har indgået en aftale med Noah Barholt Rasmussen, der skifter fra Vejle Boldklub til klubben på en toårig aftale.

- Noah er en meget spændende venstreback, som kommer til os fra Vejle Boldklub, og vi er glade for, at vi har fået mulighed for at kunne tilknytte ham Akademiet, siger akademichef, Tonny Hermansen, og fortsætter:

- Han er en god venstrebenet spiller, der kommer godt op og ned ad siderne, og så han en rigtig god teknik med en masse offensive kvalitet. Han er en meget spændende spiller, som vi glæder os til at arbejde med, og vi er glade for, at han har valgt at fortsætte sin udvikling her.

Noah har i den seneste sæson repræsenteret Vejle Boldklub, hvor han har spillet mens han gik på efterskole, og inden det har han repræsenteret Slagelse B&I og Skælskør Boldklub. Men i den kommende sæson ønskede Noah og hans familie, at han skulle prøve sig af et nyt sted.

- Jeg har valgt at skifte til OB, da jeg ønskede at prøve noget andet, og så om klubben med en rigtig god mulighed, som jeg ikke kunne sige nej til. Der er nogle rigtige fede faciliteter her og et rigtig godt setup, siger Noah Barholt Rasmussen og fortsætter:

- Det er et dygtigt hold, som jeg glæder mig til at blive en del af. De har masser energi og de presser rigtig højt samtidig at de bringer masser af fysik.

Noah er fra årgang 2006 og vil blive en del af U19-holdet, og her håber han, at han kan udvikle sig, så han en dag kan få sin debut foran det stribede fællesskab:

- Jeg håber, at jeg kan få en del spilletid og udvikle mig, så jeg en dag kan stå inde på stadion og få superligadebut, siger han.

Velkommen til klubben, Noah!