OBK09249-lille

08.06.2023 12:00

Vi har ansat Peter Krustrup som fysisk træner i efterårssæsonen, da Bo Nielsen er sygemeldt med hjernerystelse.

Når spillertruppen møder ind efter sommerferien, vil der være et nyt ansigt at finde i trænerstaben, da vi har ansat Peter Krustrup som fysisk træner for efterårssæsonen.

Ansættelsen skyldes, at Bo Nielsen er sygemeldt i en periode efter en hjernerystelse og med denne organisatoriske tilpasning får den nødvendige tid til at vende helt rask tilbage i det rette tempo. Indtil nu har Akademiets fysiske træner, Mathias Arvig, haft Bos opgaver, men til efteråret kobler vi Peter på holdet.

- Vi er stolte og glade for at have formået at tilknytte Peter. Han har kompetencer og erfaring, der vil give os mulighed for at udvikle vores arbejde med fysisk træning på både kort og lang sigt, siger fodbolddirektør, Björn Wesström.

Peter er til daglig professor i sport og sundhed ved Institut for Idræt og Biomekanik på Syddansk Universitet i Odense, og han er dertil også pro-licens træner.

- Jeg er glad for, at min ekspertise og erfaring kan bruges til at bidrage til en god løsning for OB. Det fysiske område er vigtigt for at opnå succes i moderne topfodbold, og jeg ser frem til at arbejde med klubbens dygtige trænere og sundhedstab om at styrke førsteholdets fysiske form og kamppræstation, siger Peter Krustrup

Peters ansættelse træder i kraft per dags dato, så han er klar til forberedelserne til den kommende sæson, og han vil sideløbende med sin ansættelse i klubben stadig være tilknyttet SDU.

Velkommen til OB, Peter!