OBK09167

09.06.2023 06:16

U15-spilleren Kevin Kofi Bakke Møller er vokset op på banerne i Ådalen, og nu har han papir på at skulle være her de næste tre år.

Kevin Kofi Bakke Møller startede i klubben, da han var syv år gammel, og udover en kort afstikker til Vejle Boldklub, har han altid været stribet.

Og nu fortsætter hans rejse med OB, da vi har indgået en 3-årig kontrakt, så han har papir på at skulle være i klubben indtil han er 18 år.

- Kevin er en gut, der har været her i mange år, og det er dejligt at vendte hjem igen efter et ophold i Vejle, siger akademichef, Tonny Hermansen og fortsætter:

- Han har udviklet sig rigtig meget og er utrolig dedikeret i hans egen udvikling. Med en aftale har vi nu mulighed for at fortsætte hans flotte udvikling de næste tre år, så han en dag kan tage det næste step.

Kevin Kofi Bakke Møller, som lige nu er en del af U15-mandskabet, inden han efter sommerferien rykker op som U17, glæder sig også til at fortsætte sin udvikling i OB:

- Jeg er superglad og stolt over mig selv. Det er dejligt at jeg kan fortsætte i klubben, så jeg kan udvikle mig og få den bedste træning, siger Kevin.

I denne sæson har Kevin og U15-holdet været med til at skabe spænding om mesterskabet i U15-Ligaen, hvor de pt ligger nummer 1.

- Det har været en hård, men fed sæson, hvor vi virkelig har stået sammen som et hold.

Kevins kontrakt med klubben udløber sommeren 2026.