_DSF7937 copy

23.05.2023 07:34

Fredag spiller vi sæsonens sidste hjemmekamp, og det bliver dermed også her, vi tager afsked med Kenneth Zohore, der ser frem mod kampen med vemod.

I januar vendte Kenneth Zohore retur til Odense efter en årrække i udlandet. Her blev vi enige om en kontrakt for den resterende del af sæsonen, men aftalen står nu til at udløbe, når sæsonen slutter, og vi tager derfor sammen afsked med Kenneth Zohore til fredagens kamp mod AC Horsens.

- Det har selvfølgelig været dejligt at være tilbage i kendte rammer. Fodboldmæssigt har det været lidt irriterende, at jeg ikke kom så meget på banen, men sådan er fodbold nu en gang. Jeg elsker at være i Odense, og jeg har været her før, så det har været nemt at falde til her i byen og i klubben, siger Kenneth Zohore og fortsætter:

- Det er selvfølgelig aldrig sjovt at sige farvel, men jeg tror, at det er det rigtige valg både for mig og for klubben, at vi begge skal se andre veje. Nu fik jeg ikke sagt ordentligt farvel sidst, da det var i en vinteropstart, så det bliver noget andet, når man kan sige ordentligt farvel eller ”vi ses”, siger Kenneth.

Fredag bliver det nemlig sidste hjemmekamp i denne omgang, hvor Kenneth Zohore trækker i den stribede uniform, og det bliver derfor også lidt vemodigt for angriberen at skulle tage afsked med de stribede fans.

- Fansene er supergode – det var de også sidst – men man kan godt mærke, at der er kommet flere fans omkring OB, siden sidst jeg var her. Det klæder klubben og byen, at der er fyldt stadion hver kamp. Fansene har været så søde mod mig allerede fra starten af, og sidst jeg var her, så det er selvfølgelig – jeg vil ikke sige, at jeg bliver ked af det – men det rører en, når folk er så søde, selvom det ikke er gået, som nogen ville have det, siger Kenneth Zohore.

Vi tager sammen afsked med Kenneth Zohore til fredagens kamp mod AC Horsens kl. 19.00, og du sikrer dig billet til kampen her.