fb-banner

04.05.2023 07:03

Til sæsonens sidste hjemmekamp fredag den 26. maj er nøglerne til Nature Energy Park midlertidigt overdraget til Royalties Odense, når de unge kulturiværksættere vil omdanne stadion til en sprudlende festival.

Royalties er et skræddersyet talentforløb for unge iværksættere i musik- og kulturbranchen, og til OB’s sidste hjemmebanekamp i sæsonen omdanner de den fynske fodboldkatedral til en sprudlende festivalplads med live-musik, komik, dans og kunst.

- I OB ønsker vi at dyrke talenter både på og uden for banen, og derfor synes vi, at det bliver superspændende, når byens kulturiværksættere vil være med til at skabe en ny og innovativ stadionoplevelse i forbindelse med sæsonens sidste superligakamp. Det gør vi ved at fokusere på fællesskabet i byen og omkring klubben, og derfor er det fedt, at vi har kunnet alliere os med de mange kreative og talentfulde unge i Royalties Odense, siger Jack Jørgensen, der er kommerciel chef i OB.

Sæsonens sidste hjemmekamp spilles fredag den 26. maj, og her danner et unikt samarbejde mellem unge kulturiværksættere fra Royalties Odense og Odense Boldklub rammerne for en aften i fællesskabets tegn.

Festival i fanzonen bliver en aften, hvor fansene på stadion vil opleve musik, komik, dans og kunst, når de møder en række samarbejdspartnere, der alle arbejder for at skabe en inkluderende stadionoplevelse, så endnu flere kan blive en del af det stribede fællesskab.

- Ved at danne fællesskaber på tværs mellem sport og kultur kan vi invitere nye og forskellige tilskuere ind i hver vores separate verdener, og vi tror på, at vi har mere tilfælles, end mange umiddelbart går og tror. Derudover er kulissen på Odense Stadion en virkelig fed scene for unge kunstnere og artister at tage del i, og det glæder vi os til at prøve kræfter med, siger Signe Døi Schmidt fra Royalties Odense

Albani Fanzone og Faxe Kondi Familiezone vil fra kl. 17.00 og frem til kampstart kl. 19.00 danne rammerne for eventet, men også i pausen og efter kampen vil fans på stadion opleve konceptet blomstre. 

Projektet er støttet af Albani Fonden, Volcano og Odense Boldklub.