IMG_5481

25.05.2023 06:52

I morgen spiller vi sæsonens sidste hjemmekamp, og vi tager derfor afsked med en række spillere, som efter at have repræsenteret striberne på fornemmeste vis, nu stopper i klubben. En af disse spillere er Omar Jebali, der i denne sæson har været lejet i den tunesiske klub Espérance Sportive de Zarzis.

Den 19. juli 2022 præsenterede vi den 23-årige forsvarsspiller Omar Jebali på en etårig lejeaftale, som nu står til at udløbe ved udgangen af denne måned. Vi skal derfor tage afsked med tuneseren til morgendagens superligakamp mod AC Horsens.

- Det er desværre ikke blevet til den spilletid, som jeg og klubben havde håbet på i Odense. Når det er sagt, så har jeg stadig været rigtig glad for min tid i klubben, hvor jeg har lært en masse, og jeg har fået et rigtig godt indtryk af byen og klubben, siger Omar Jebali.

Vi tager afsked med Omar Jebali, Aron Elís Thrándarson, Jørgen Skjelvik, Naatan Skyttä, Kenneth Zohore og Jeppe Tverskov til fredagens superligakamp mod AC Horsens. Det er der rigtig mange mennesker, som gerne vil være med til, da Richard Møller Nielsen Tribunen og den nedre del af Barfoed Group Tribunen allerede er udsolgt.

Hvis du også vil med til sæsonens sidste hjemmekamp, så er det her, du sikrer dig din billet.