IMG_4504

31.05.2023 07:10

I pinsen var vores unge U14-striber til stævne i det nordlige Tyskland, og efter en god præstation i den indledende pulje, nåede vi finalen, hvor vi dog måtte se os besejret.

Vores U14-drenge var i pinsen til et intenst stævne i Tyskland med kampe på kun 15 minutter, hvilket dannede rammer for nogle spændende opgør.

Vi var kommet i pulje med de tyske hold, Hansa Rostock, FC Carl Zeiss Jena, FC Lok Leipzig og Team Probstei, samt Lyngby Boldklub, og her leverede de unge striber en fantastisk indsats, hvor de til slut endte på en førsteplads i puljen.

I finalen ventede Vejle Boldklub, og efter 15 målløse minutter skulle kampen afgøres i straffesparkskonkurrence, og her trak vejlenserne desværre det længste strå, så vi måtte se os besejret med 3-2.

Spørger man U14-cheftræner, Magnus Mikkelsen, er det dog ikke resultaterne, som han fremhæver fra turneringen:

- Holdindsatsen var fantastisk, der var god individuel udvikling, og vi lykkedes med de ting, vi træner i hverdagen, så det må siges at være succeskriteriet for deltagelse ved et stævne. Det havde været prikken over i'et med en samlet sejr, men det, vi vægter højest, er den samlede indsats, som var meget tilfredsstillende. Vi er taget hjem med en masse læring og god energi, som skal bruges i de resterende kampe hjemme i Danmark, siger U14-cheftræner, Magnus Mikkelsen.