_MG_8809

16.05.2023 13:53

Til sæsonens sidste hjemmekamp overtager Royalties Odense begivenhederne udenfor banen på Nature Energy Park, og det er en af vores måder til at hjælpe byens kultur og dens talenter.

Fredag den 26. maj afleverer vi midlertidigt nøglerne til Nature Energy Park til Royalties Odense, da vi ser det som en del af klubbens ansvar for udviklingen af talentfulde kulturiværksættere og for at dyrke sammenhænget med byen. 

Royalties Odense er et skræddersyet talentforløb for unge iværksættere i musik- og kulturbranchen, og da en del af forløbet handler om eksekveringen, vil vi i OB gerne skabe rammerne for deres udvikling. 

- Det er en fantastisk mulighed for OB, at vi kan hjælpe andre med at finde sin vej ind i eventbranchen ved at stille vores stadion og faciliteter til rådighed for unge mennesker, der brænder for at skabe glæde i Odense, siger Jack Jørgensen, der er kommerciel chef i klubben, inden han fortsætter: 

- Det er nogle dygtige og engagerede unge mennesker, der har et godt tag på, hvad der rører sig i byen og blandt målgruppen, og derfor giver det også mening, at de får mulighed for at skabe noget for de mange striber, vi uge efter uge samler på Nature Energy Park. Vi ønsker ikke kun at dyrke talenter på banen, men også udenfor banen, og det får vi i sandhed mulighed for ved at støtte op om initiativer som dette.  

Royalties sætter fokus på, hvordan vi i fællesskab løfter Odense som en levende og attraktiv kulturby med flere samarbejder og projekter på tværs af brancher og sektorer. Her vil vi forsøge at imødekomme de eksisterende udfordringer og sætte en ny, fælles retning for Odense som en dynamisk og levende kulturby.  

Royalties er støttet af Albani Fonden og Volcano, og i løbet af foråret har holdet være samlet for at lære om alt fra eventplanlægning til kommercielle partnerskaber, hvor Jack Jørgensen selv også var ude og fortælle om vores arbejde i klubben. 

- Formålet er at skabe bedre og flere samarbejder på tværs af brancher og sektorer, der kan løfte Odense som en kulturelt levende by at bo i, og initiativer som dette udvikler byens kultur. 

Royalties Odense kommer til at skulle skabe en sand festivalstemning på stadion i timerne op til kampen mod AC Horsens, og her er der lagt op til, at en masse elementer fra det unge kulturliv i byen vil blive involveret.  

Vil du være med, når Royalties fyrer op for en festivalsstemning i Albani Fanzone og Faxe Kondi Familiezonen, kan du sikre dig billet til sæsonens sidste hjemmebane kamp her!