MicrosoftTeams-image (21)

24.05.2023 16:13

Forud for den kommende sæson er vi blevet enige med den tidligere Allsvenskan-topscorer Mohamed Buya Turay om en toårig kontrakt.

Vi er blevet enige med Mohamed Buya Turay om en toårig aftale, så angriberen fra Sierra Leone som minimum bliver en af striberne frem til sommeren 2025.

- Buya er en naturlig målscorer med en høj fart. Hans kvaliteter skal hjælpe os med at udvikle OB's spillestil til at inkludere endnu flere offensive trusler mod modstandernes mål. Vi er glade for, at Buya allerede er på plads i Odense og ser nu frem til at starte sine forberedelser til den kommende sæson, siger Björn Wesström, der er fodbolddirektør i OB.

Mohamed Buya Turay kom til Sverige i 2013, inden han i 2018 blev solgt fra Dalkurd FF til Sint-Truiden V.V. i Belgien. Herfra vendte han retur til Sverige og Djurgårdens IF, hvor han i 2019 hjalp klubben til det svenske mesterskab som topscorer i Allsvenskan. Efterfølgende fik han muligheden for et spændende ophold i Kina, inden han i sommer skrev under med Malmö FF, hvor han siden er blevet løst fra sin kontrakt, så han nu skifter transferfrit til OB.

 - OB fortalte, at de var interesserede i mig, og da de havde lagt en god plan for mig, og hvordan de vil bruge mig i klubben, så kunne jeg ikke sige nej, siger Mohamed Buya Turay og fortsætter:

- Fansene er klubbens rygrad, og de er hovedpersonerne i klubben. De er der altid for at støtte én, og det motiverer mig virkeligt. Derfor ser jeg frem til at møde fansene og til at gøre mit bedste som fodboldspiller, så vi sammen kan løfte klubben til et højere niveau i Superligaen til næste sæson.

Mohamed Buya Turay er allerede på plads i Odense for at starte forberedelserne mod den kommende sæson i OB, hvor han har underskrevet en kontrakt, der løber frem til sommeren 2025.