_DSC9728 copy kopier

22.05.2023 13:30

Fredag aften spiller vi sæsonens sidste hjemmekamp, når vi tager imod AC Horsens, og her oplever vi allerede nu stor interesse for kampen, da både Richard Møller Nielsen Tribunen og den nedre del af Barfoed Group Tribunen er tæt på udsolgt.

I fem af årets hidtidige seks hjemmekampe har Richard Møller Nielsen Tribunen været udsolgt, og det kan meget vel også blive tilfældet på fredag, når vi tager imod AC Horsens. Både Richard Møller Nielsen Tribunen og de unummererede pladser på Barfoed Group Tribunen nærmer sig nemlig udsolgt til fredagens opgør mod AC Horsens.

Til kampen arrangerer Royalties Odense festival i fanzonen, og derfor åbner vi også indgangen til både Albani Fanzone og Faxe Kondi Familiezone allerede kl. 17.00, så alle striber kan komme på plads i god tid inden kampstart kl. 19.00.

OB-AC Horsens spilles fredag den 26. maj kl. 19.00, og du sikrer dig billet til kampen her.

Away to Home

Den store interesse opleves både på Fyn og på Sjælland, hvor fanklubben De Stribede har arrangeret bustur fra København til Odense, så striber fra nær og fjern kan være med til kampen. Du kan læse mere om busturen og tilmelde dig her.

Frigivelse af plads med sæsonkort

Vi bliver mange på lægterne, når vi samles på fredag, men hvis du ikke skulle have mulighed for at deltage i fodboldfesten, så lad ikke din plads gå til spilde. Du kan derfor dele dit sæsonkort med en ven eller veninde, eller frigive din plads så den går i åbent salg, og en anden stribe kan få glæde af den.

Du kan dele eller frigive dit sæsonkort her.