_MG_1643

15.05.2023 16:26

William Martin debuterede med to mål og scorede yderligere et enkelt for det irske U16-landshold, da han og resten af ungdomslandsholdet henover weekenden deltog i UEFA Development Tournament i Slovakiet.

William Martin - der til dagligt spiller på vores U17-hold - har i de seneste dage været med Irlands U16-landshold, der mødte Letland, Ukraine og Slovakiet i en UEFA Development Tournament.

Det var en stor succes for den unge stribe, der allerede i sin første kamp for det irske ungdomslandshold kom på måltavlen, da han to gange fik headet bolden i målet mod Letland.

Bare to dage efter ventede den næste landskamp, da Irland mødte Ukraine, og her startede William Martin på bænken, inden han i det 63. minut blev indskiftet i irernes 3-1-sejr.

I dag spillede det irske U16-landshold den sidste kamp i turneringen, og her kom William Martin endnu en gang på måltavlen, da han denne gang med venstrebenet sparkede bolden i kassen efter fire minutter.

William Martin rejser nu retur mod Odense, så han er klar til U17-holdets næste kamp lørdag den 20. maj hjemme i Ådalen, hvor vi tager imod Brøndby IF.