_MG_9375

21.05.2023 07:09

Et ungt U19-hold måtte se sig slået til gæsterne fra FC Midtjylland i sæsonens sidste kamp.

U19-Ligaen, Runde 25
Lørdag den 20. maj kl. 12.30, Ådalen

OB - FC Midtjylland
0-1: Valdemar Byskov Andreasen (30.)
0-2: Jonathan Filho Lind Rasmussen (36.)


Advarsler:
FC Midtjylland: Mads Nybo (73.)

Kampens dommer:
Kristian Slæbo Petersen


Kampens forløb:

Sæsonens sidste kamp for vores U19-drenge var på hjemmebane mod rækkens tophold, FC Midtjylland.

Dette kunne også mærkes hurtigt i kampen, da gæsterne for alvor pressede os i bund, men striberne var kyndige i sit forsvarsspil, og især keeper Magnus Worsøe Nielsen var skarp inde på stregen med hurtige reflekser og flere redninger.

Dog blev det desværre Midtjylland, som kunne bringe sig foran med mål bag en forsvarsløs målmand. 

Længe skulle der ikke gå, før FC Midtjylland kunne fordoble deres føring, da de fandt et hul i OB’s forsvar. Stillingen var her kort før pausen 0-2.

OB kom tilbage fra pause med fornyet energi, og vi formåede at vinde mere boldbesiddelse og skabe flere chancer end i første halvleg.

Der var flere gange optræk til, at vi skulle reducere på måltavlen eller sågar udligne, men det blev desværre ikke til mere.

Gæsterne fra FC Midtjylland brød ud i jubel, da dommeren fløjtede kampen af, og de kunne forlade banen som sejrsherre og danske U19-mestre. 

Kommentar fra U19-cheftræner Ivan Poulsen:

-  Jeg synes faktisk, at vi med et rigtig ungt hold spiller en god kamp mod FC Midtjylland; de nykronede danske mestre. Desværre giver vi dem to mål i første halvleg, hvor vi mister bolden, og de så scorer på omstillinger. Det var vi trætte af, for vi havde godt nok nogle fine chancer, men det havde vi faktisk også i første halvleg. I anden halvleg spiller vi 0-0 og får stabiliseret lidt i forhold til omstillinger, og vi har igen noget ganske fint spil. Så med et ungt hold mod danske mestre, så må vi på baggrund af første halvleg være tilfreds med anden halvleg. Men vi ønsker Midtjylland stort tillykke med deres U19-mesterskab, sagde Ivan Poulsen efter kampen.

OB’s startopstilling:

Magnus Worsøe Nielsen – Law Salomonsen Tam Khuu, Samuel Walseth Juel (Valdemar Bolander Hansen, 66.), Théo Hansen, Marcus McCoy - Jakob Jessen, Nikolaj Juul-Sandberg – Simon Jørgensen, Gustav Vinter, Valdemar Grymer (Oscar Brodersen, 28.) - Mikkel Frank Øberg (William Christian Martin, 66.)

 

Bænken:
Valdemar Bolander Hansen, Vitus Friis, William Christian Martin, Gustav Wulff, Sebastian Dalby Wille, Oscar Brodersen