MicrosoftTeams-image (19)

16.05.2023 06:40

Efter denne sæson vil det for Aron Elís Thrandarson, Jørgen Skjelvik, Naatan Skyttä, Kenneth Zohore og Omar Jebali i denne omgang være sidste gang, de bærer den stribede trøje i kamp, da deres kontrakter med klubben udløber.

I sidste uge kom det frem, at Jeppe Tverskov forlader klubben efter denne sæson, da han nu ønsker at jagte en fodboldoplevelse i udlandet. Aron Elís Thrandarson, Jørgen Skjelvik, Naatan Skyttä, Kenneth Zohore og Omar Jebali har også kontrakter, der udløber efter denne sæson, og de vil derfor forlade OB. 

Aron Elís Thrándarson 

Aron Elís Thrándarson kom til OB i januar 2020, og siden har han spillet 93 kampe i den stribede trøje, hvilket kulminerede i 2021, hvor han blev kåret som Årets Spiller i OB. I denne sæson har han dog haft længere til spilletid, og derfor har OB og Aron Elís Thrándarson været enige om ikke at indlede forhandlinger om en ny kontrakt. 

- Aron er en person, der er højt værdsat i klubben, og uanset om det gælder træning eller kamp, yder han altid sit ypperste. Sammen er vi dog nået frem til, at vi går fra hinanden, når den nuværende kontrakt udløber. Vi ønsker Aron og hans familie alt det bedste i fremtiden, siger Björn Wesström, der er fodbolddirektør i OB. 

Jørgen Skjelvik 

Jørgen Skjelvik kom også til OB i januar 2020, og siden har han spillet 93 kampe iført landets smukkeste striber, hvor han både har bidraget i det centrale forsvar og med sin hurtighed på venstre back. Mange vil nok også huske Jørgens scoring direkte på hjørnespark mod FC Midtjylland i sidste sæson. 

- Jørgen er en god spiller og en person, der er højt værdsat i klubben, men vi er i fællesskab nået frem til, at vi går fra hinanden efter denne sæson. Vi ønsker Jørgen alt det bedste med hans kommende udfordringer, siger Björn Wesström. 

Naatan Skyttä 

Naatan Skyttä blev i vinters lejet i Toulouse FC, og siden har han spillet otte kampe i den stribede trøje. I april har han både oplevet et højdepunkt, da han scorede Månedens Mål i 3F Superligaen og kom på Tipsbladets Månedens Hold, men samtidigt var han også ramt af uheld, da han blev skadet, hvilket holder ham ude af fodboldtræning og kamp resten af denne sæson. 

- Både Naatan og OB er kede af, at lejeopholdet ender på denne måde. Naatan har haft en god udvikling, som vi med glæde brugte effekten af ​​i de seneste runder, men til sommer udløber lejeaftalen mellem OB og Toulouse FC, og derfor takker vi Naatan for den indsats, han har ydet for OB, og vi ønsker ham alt det bedste i fremover, siger Björn Wesström. 

Kenneth Zohore 

I vinters vendte Kenneth Zohore tilbage til OB, da vi blev enige om en kontrakt gældende for den resterende del af sæsonen. I 2015 scorede Kenneth Zohore 10 mål i 28 kampe for OB, men i denne sæson er det blot blevet til spilletid i fire kampe, og vi er derfor enige om, at vi ikke indleder forhandlinger om en ny kontrakt. 

- Kenneth kom til os efter en periode i udlandet, og vores ambition var at se, om vi kunne løfte hinanden i fællesskab. Desværre er vi ikke lykkedes med det, vi gerne ville, og derfor starter vi ingen nye forhandlinger. Vi ønsker Kenneth og hans familie alt det bedste i fremtiden, siger Björn Wesström. 

Omar Jebali 

I sommer indgik vi en lejeaftale med den tunesiske klub Espérance Sportive de Zarzis, så vi i denne sæson har haft glæde af Omar Jebali i OB. Her er det dog ikke lykkedes for tuneseren at spille sig på holdet, og derfor udløber lejeaftalen nu. 

- Omar har været hos os på leje, da vi gerne ville se og evaluere, om vi kunne få en fremtid sammen. Desværre har det sportslige udfald ikke været, som nogen af ​​parterne ønskede, og derfor skilles vi nu. Vi ønsker Omar alt det bedste med hans kommende udfordringer, siger Björn Wesström. 

Vi takker for indsatsen til sæsonens sidste hjemmekamp 

Vi tager sammen afsked med spillerne, når vi fredag den 26. maj kl. 19.00 spiller sæsonens sidste hjemmekamp på Nature Energy Park, hvor vi får besøg af AC Horsens. I mellemtiden kan du se frem til afskedshilsener fra de enkelte spillere på vores digitale medier. 

Du kan her sikre dig billet til spillernes afskedskamp fredag den 26. maj.