_DSC5931 copy kopier

24.03.2023 10:22

I 3F Superligaen har vi siden 2016/17 spillet med et grundspil og et slutspil, og aldrig har tilskuertallet været højere end i det netop overståede grundspil, hvor 9.808 tilskuere i gennemsnit har taget del i OB’s hjemmekampe på Nature Energy Park.

Hver en stribe tæller, når fællesskabet samles på stadion i Bolbro, og den opbakning og tilstrømning af nye striber, som vi har oplevet i løbet af sæsonen, er dybt imponerende og meget overvældende. 

- Den flotte tilskuerfremgang, vi oplever både på ude- og hjemmebane, gør os virkelig stolte - og vi skylder hver og en af striberne, der weekend efter weekend bakker op om klubben, den største tak. De er indbegrebet af betingelsesløs kærlighed, siger Jack Jørgensen, der er kommerciel chef i OB  

Når det kommer til tilskuertal på hjemmebane, slutter vi Grundspillet i top4 med 9.808 tilskuere i gennemsnit, og når man sammenligner med sidste sæsons grundspil, er det en vækst på 25,3%, hvilket kun er overgået af ligaens nuværende førerhold, FC Nordsjælland. 

- I vores 2026 strategi har vi sat et meget ambitiøst mål om, at vi skal ramme en sæson, hvor vi er 10.000 tilskuere i snit til vores hjemmekampe. At vi på trods af en nuværende 9. plads i 3F Superligaen alligevel kan være så snublende tæt på at springe den magiske grænse, er i sig selv en stor præsentation, og det fortæller en del om det potentiale, vi har i Odense. Lige nu har fællesskabet sejret, og vi kommer ikke længere kun på stadion for at se OB; nu vi kommer for at være OB og for at være en af striberne - for det handler om meget end tre point, siger Jack Jørgensen. 

Næste gang, det stribede fællesskab samles, er allerede fredag den 31. marts, hvor vi inviterer til byens største fredagsfest på Nature Energy Park. Her tager OB imod FC Midtjylland kl. 19.00, og du sikrer dig billet til fodboldfesten her.