OBK06705

27.03.2023 09:43

Vores maskot, Katten Victor, åbner nu sin helt egen naturskole for stribede familier, når han inviterer på fodboldeventyr i den fynske natur.

I samarbejde med Det Skrå Teater præsenterer vi en ny og innovativ naturskole for striber i alle aldre. Med Victors Naturskole kan man nemlig opleve fire fynske udflugtsmål til Nyborg, Nordfyn, Odense eller Faaborg-Midtfyn, når Victor inviterer hele familien på fodboldeventyr i den fynske natur.

- OB er et fantastisk fællesskab for fynboer i alle aldre, og derfor er vi rigtig glade for, at vi sammen med Det Skrå Teater og Kulturregion Fyn har kunnet skabe et unikt univers i Victors Naturskole. Nu glæder vi os til modtagelsen, og så håber vi, at mange striber herigennem vil opleve den fynske natur i påskeferien, siger Jack Jørgensen, der er kommerciel chef i OB.

- Visionen er at skabe en familieoplevelse, som - med naturen som ramme - får hele familien ud i den fynske natur. Legen opstår i koblingen mellem fortællingen og fodboldøvelserne, og det vil vi rigtig gerne understøtte, siger Jack Jørgensen.

Det hele løber af stablen på ob.dk, og til hvert udflugtsmål følger en lydfortælling, som børn og voksne skal høre inden afgang. Her vil man blive inviteret til leg, fantasi og fodbold på den efterfølgende udflugt i de fynske naturområder. Man bestemmer selv hvornår, hvor længe, samt hvilken rækkefølge man vil opleve dem.

- Med Victors Naturskole håber vi at endnu flere vil gøre brug af Fyns spændende natur og levende kulturtilbud. Victors Naturskole er en nytænkende oplevelse for hele familien. Det er en anderledes teaterforestilling, hvor publikums fantasi er scenen, naturen er scenografien og fodbold-legen er indholdet, siger Jeppe Sand fra Det Skrå Teater.

Victors Naturskole er skabt i et samarbejde mellem Odense Boldklub, Det Skrå Teater og Sans1 med støtte fra Kulturregion Fyn. Projektet er udviklet og indtalt af Jeppe Sand.

Du kan prøve kræfter med Victors Naturskole her!