_MG_9134

13.03.2023 08:03

Lørdag middag tog OB’s U19-hold mod Sønderjyske i et solfyldt Ådalen. En velbesøgt kamp der gav publikum valuta for besøget, da OB sendte sønderjyderne hjem med et 3-0 nederlag.

U19-ligaen
Lørdag den 11. marts 2023, kl. 12:30, OB-Ådalen

OB-Sønderjyske 3-0 (2-0)
1-0 Markus Jensen (21.)
2-0 Jakob Breum (30.)
3-0 Jakob Breum (66.)

Gule Kort:
OB: Nikolaj Juul-Sandberg (47.)
Sønderjyske:
Anders Bergholt (8.), Mads Nielsen (14.), Carl-Emil Iwersen (40.)

Kampens forløb:
U19-drengene tog lørdag mod bundholdet fra Sønderjyske, der ikke havde vundet en kamp siden september 2022. Derfor var det også et tændt OB-hold der var klar på at give den en ekstra skalle, for at trække sig sejrrigt ud af kampen. Dette var allerede tydeligt fra kampstart, hvor hjemmeholdet tog styringen og skabte et hav af chancer mod målet.

 

Der skulle dog gå 20 minutter før OB omsatte sine chancer til mål. Charly Nouck Horneman smed en høj bold retur i feltet, hvor Mikkel Øberg blev væltet omkuld, og dommeren resolut fløjtede for straffespark til OB.
Dette omsatte Markus Jensen til mål, og dermed en 1-0-føring til hjemmeholdet.

 

OB var fuldstændig i kontrol og skabte hele og halve chancer efter masser af gode indlæg fra kanterne. Efter en halv times spil var striberne da også på pletten igen, da Jakob Breum fik sparket bolden i det lange hjørne, efter nogle flotte kombinationer mellem Law Tam Khuu og Markus Jensen. Dermed kunne OB gå til velfortjent pause med en flot føring på 2-0.

 

OB’s kontrol og gode overblik fortsatte desværre ikke lige så godt i anden halvleg. Holdets tempo dalede en del og det ellers aggressive offensive spil manglede markant.

Det var da også pludselig tæt på at Sønderjyske reducerede på én af deres ellers få chancer, men heldigvis for striberne manglede skarpheden.

Trods en sløj start på anden halvleg, tog OB skeen i den anden hånd, og lukkede kampen efter knap 70 minutters spil.

U17-spilleren, Sebastian Hvidbak Zografos, smed et flot indlæg ind til Mikkel Øberg i feltet, der sparkede på kassen, hvorefter Sønderjyske-målmandens halv-clearing røg ud i fødderne på Jakob Breum, der nemt kunne lukke og slukke kampen med en stribet sejr på 3-0.

 

Kommentar fra assistenttræner, Andreas Bech:

- Vi er rigtig glade for de 3 point, hvor vi føler os i kontrol i store dele af kampen. De sidste to kampe mod Esbjerg og AGF har vi manglet den sidste dygtighed i begge ender af banen, samt en smule held for at få point, men spillet har egentligt været fint i lange perioder. Derfor betyder det helt sikkert også noget, at vi holder nullet og får puttet 3 mål i modstandernes mål.

 

I dag var spillet godt i 1.halvleg mens de sidste 45 minutter, nok ikke vil være noget vi husker om et par uger. Jeg er rigtig glad for at se Jakob Breum komme på tavlen, og han spillede også en rigtig god kamp i dag. Vi spiller allerede på torsdag igen, hvor vi skal på udebane mod Horsens, der har vundet deres tre første kampe i foråret, så det skal helt sikkert nok blive en spændende opgave.


OB’s holdopstilling:
Magnus Worsøe Nielsen – Julius Berthel Askou, Law Tam Khuu, Samuel Walseth Juel (Daniel Issa Amstrup, 69.), Sebastian Hvidbak Zografos (Mikkel Søfeldt Nielsen, 69.) - Jakob Jessen (Max Albæk Andersen, 60.), Jakob Breum, Nikolaj Juul-Sandberg, Charly Nouck Horneman - Markus Jensen (Simon Jørgensen, 84.), Mikkel Øberg (Valdemar Grymer, 69.)

Bænken:
Sebastian Dalby Wille, Simon Jørgensen, Valdemar Grymer, Daniel Issa Amstrup, Max Albæk Andersen, Mikkel Søfeldt Nielsen

Næste kamp: 
AC Horsens – OB, torsdag den 16. marts kl. 15:00, Jacobsens Plus – Kunst Arena 2, Horsens