Ole Jørgensen

23.03.2023 12:33

3F Superligaen har lanceret konkurrencen ”Årets Fan”, og efter en afstemning i fan-app’en er Ole-OB netop kåret som den stribede kandidat i konkurrencen!

3F Superligaen ville intet være uden alle de passionerede fans, som weekend efter weekend bakker deres hold op, og derfor har ligaen lanceret konkurrencen ”Årets Fan”, hvor samtlige 12 klubber skal finde frem til den fan, de ønsker at indstille til prisen.    

OB’s fanpanel indstillede fire fans - Andreas Loxtermann, Peter Brix, Ole Jørgensen og Nicki Lundfald - hvorefter vi bad jer om hjælp til at finde den stribede kandidat til ”Årets Fan”.

Afstemningen i fan-app’en er nu afgjort, og vi kan ønske Ole ”OB” Jørgensen stort tillykke med kåringen som Årets OB-Fan, da han modtog hele 48% af stemmerne i fan-app’en!

Fanpanelets begrundelse for indstillingen lød:

- Ole-OB er en af klubbens mest trofaste tilhængere. Siden han så sin første kamp i 1977, har han fulgt OB i tykt og tyndt, og klubben er blevet så central en del af hans liv, at telefonopkald ganske enkelt besvares med ”Det er OB”.

- Både på Richard Møller Nielsen Tribunen og på udebane i OB’s udebaneafsnit kan man trygt regne med at møde Ole uge efter uge – og høre hans velkendte tilråb ”få den væk!”, når bolden kommer for tæt på OB’s straffesparksfelt.

Resultatet betyder, at Ole Jørgensen bliver OB’s kandidat i 3F Superligaens landsdækkende ”Årets Fan”-kåring, hvor vinderen offentliggøres i sidste runde i juni.

Du kan stemme på Ole her.