STARTOB skruer op: Nye partnere og øget synlighed

08.11.2023 13:00

STARTOB har stille, men sikkert spillet sig bedre, siden initiativet blev sparket i gang i februar 2020. Med STARTOB 3.0 bliver partnernetværket udvidet, der bliver skruet op for synligheden, og udbyttet af de enkelte events bliver optimeret.

Det er gået stærkt, siden STARTOB blev søsat og 12 mennesker fra det odenseanske iværksættermiljø mødtes forud for en hjemmekamp. Når vi søndag den 3. december samles til STARTOB-event inden hjemmekampen mod FC Nordsjælland, vil Werenberg Loungen være fyldt med 60 iværksættere, interessenter og partnere. 

Blandt dem er to nye partnere, Little Giants og The Platform, som sammen med Tanken 16, PreFlight, Coworking Plus, SDU Entrepreneurship Lab, Visti Unlimited, Syddanske Forskerparker og Odense Robotics udgør et stærkt hold. 

- STARTOB har udviklet sig til at være en stærk gren af vores forretning og en profil i det fynske iværksættermiljø. Vel nærmest en bevægelse af iværksættere, interessenter og partnere, der arbejder på at skabe en bedre fremtid for vores region ved at pumpe ny viden, inspiration og energi ind i både nye og etablerede virksomheder her på Fyn. Her spiller vores partnere en kæmpe rolle, siger Claus Madsen, der er salgschef i Odense Boldklub. 

Skruer op for synligheden 

Samtidig med de to nye partnere skruer STARTOB op for synligheden for at blive en endnu stærkere spiller i det fynske iværksættermiljø. 

- Vi skal have lidt mere kant, ligesom vores forankring i OB og Odense skal gøres tydeligere. Derfor har vi fået skrevet en kernefortælling, der indkapsler essensen af STARTOB. Den bruger vi som afsæt, når vi fremover vil fortælle mange flere gode historier om vores deltagere, partnere og investorer og på vores nye LinkedIn-side, siger Claus Madsen og tilføjer: 

- Vi arbejder også på at optimere vores events, som er et samlingspunkt for fynsk iværksætteri. Det skal blandt andet gøres gennem bedre matchmaking, for at sikre at alle deltagere går derfra med maksimalt udbytte, tilpasset til individuelle mål og behov. 

STARTOB samles næste gang søndag den 3. december, inden OB spiller efterårets sidste superligakamp mod FC Nordsjælland hjemme på Nature Energy Park.