- Vi vil vise, at vi også er der for dem

25.11.2023 12:34

Landsholdspausen har budt på intensiv træning og fokus på sammenholdet, så holdet er helt klar til kampen mod Randers FC i morgen, og Rami Al Hajj tror på, at vi sammen med det stribede fællesskab kan tage de tre point med hjem.

Meget vand er løbet igennem åen ved siden af superligahuset den seneste tid, hvor vi har skulle arbejde os ud af en svær situation, og derfor er der også blevet arbejdet på højtryk i landsholdspausen for at blive klar morgendagens kamp mod Randers FC.

- Der er sket nogle ændringer, og der har været meget fokus på de ting, som ikke har fungeret så godt. Vi har arbejdet meget på detaljerne i spillet, men især også på sammenholdet i truppen, og den måde vi spiller sammen på, siger Rami Al Hajj og fortsætter:

- Vi står et svært sted, og vi har også kunne mærke frustrationerne fra klubbens fans, men samtidig med en følelse af, at de stadig er med os. Det kan man blandt andet se på de bannere, der hænger på tribunerne. Vi ved, at de er der for os, og vi vil vise, at vi også er der for dem, siger han og kigger over på Richard Møller Nielsen Tribunen, hvor bannere med ordene ”Kæmp for logoet på brystet og I vil blive husket. Kæmp for klubben. Sammen mod lysere tider” hænger og flagrer i den kolde efterårsvind.

Sammen med de spillere, som ikke var udtaget til landsholdstjeneste, tog Rami i sidste uge på en spontan træningslejr i Spanien, hvor de i andre rammer kunne tage nogle dybere snakke og arbejde mere intenst for at forbedre situationen, og det mener han var et vigtigt skridt i den rigtige retning:

- I tider som disse, hvor resultaterne ikke har været der, opstår der frustrationer internt, som også skaber en afstand imellem os, og derfor synes jeg, at det var vigtigt, at vi tog på den træningslejr. Vi har ikke foretaget de store ændringer på selve spillet, men i stedet haft stor fokus på sammenholdet og vores relationer på banen, og vi kan allerede mærke forskellen nu.

Rami er den spiller i hele ligaen, som skaber flest store chancer, men på trods af det, er en af vores svagheder, at vi ikke altid formår at omsætte dem til afgørende afslutninger og mål, og derfor har der også vores stor fokus på at forløse spillet i modstanderens felt:

- Vi skaber utrolig mange chancer, men det lykkes ikke altid at omsætte det til mål. Vi har en klar plan for vores spil og en god idé om, hvordan vi skal forløse vores spillestil, så jeg tror, at det handler mest om at blive mere skarpe på sidste tredjedel, så målene også kan følge med, siger han og fortsætter:

- Mange af os har flotte statistikker, men det er lige meget, hvis vi ikke kan omsætte det til mål, og derfor har vi stor fokus på det.

I morgen skal de sidste ugers hårde arbejde omsættes til en sejr på fodboldbanen i Randers, og her går Rami ind på banen med en god fornemmelse i kroppen.

- Jeg føler, at vi er godt fokuseret op til kampen i morgen, og det står meget klart for os, hvad vi skal gøre. Vi har fansene med os i ryggen, og jeg tror på, at vi sammen tager hjem med de tre point, afslutter han.

Mange striber har allerede meldt sin ankomst i udebaneafsnittet i morgen kl. 16.00, hvor De Stribede er i gang med at fylde bus nummer to, og vil du være med, kan du sikre dig billet til opgøret her!