mads-holm-2

05.10.2023 13:13

Efter 11 år på Akademiet i Ådalen har Mads Holm fået mulighed for at blive talentchef hos Viborg FF, og derfor stopper han i klubben.

Mads Holm har igennem en lang årrække været en del af det stribede Akademi, hvor han har taget hele rejsen fra assistenttræner til både talentchef og udviklingschef. Nu har han valgt at prøve sig af i en anden klub, og derfor har han indgået en aftale med Viborg FF, hvor han tiltræder som talentchef på deres akademi.

- Det er med stor taknemmelighed, at jeg nu siger farvel til den klub, hvor jeg har været de sidste 11 år. Både overfor spillere, forældre, trænere og ledere jeg har arbejdet sammen med her i så mange år. Det er med stor taknemmelighed over alt det, jeg har oplevet her, som jeg nu kan tage med videre, siger Mads Holm og fortsætter:

- Det er vemodigt, men samtidig også med en lyst til at prøve noget nyt og udfordre mig selv. Jeg vil selvfølgelig stadig følge OB, som altid vil betyde noget for mig.

Siden 2012 har Mads været en del af den udvikling, som Akademiet har gennemgået, og derfor er det også en stor kapacitet, vi siger farvel til:

- Efter 11 år i vores fodboldklub, hvor han har været alt fra assistenttræner til talentchef og udviklingschef, har Mads nu fået muligheden for at prøve sig selv af i en anden klub. Vi synes, at det er rigtig fint, at han kommer ud og prøver sig selv af et andet sted, og det vil vi ikke stå i vejen for, siger Tonny Hermansen, der er akademichef i klubben.

- Vi ønsker ham held og lykke med den mulighed, han har fået, og vi vil gerne takke for ham for alt det, han har gjort for klubben, hvor han har været med til at sætte den kurs, som Akademiet har i dag. Det skal han en stor tak for.

Mads stopper i klubben i løbet af vinteren.

Tak for indsatsen! 

Vi søger en ny ungdomsudviklingstræner
Brænder du for fodbold, ledelse og udvikling, og ønsker du at være en del af Fyns største fodboldklub, som er en af Danmarks førende talentudviklingsmiljøer, der danner rammerne blandt nogle af landets dygtigste fodboldspillere, er du måske den rette profil os.

Du kan læse mere om stillingen her!