_DSC2182 copy

26.09.2023 15:00

Alasana Manneh ser frem til kampen i morgen og håber på en sejr, når vi kl. 18.00 møder Hobro IK i 3. runde af Oddset Pokalen.

Efter mandagens nederlag har stemningen i holden været lidt nedtrykt, men nu er morgendagens kamp i fokus, hvor vi møder Hobro IK fra NordicBet Ligaen:  

 - Stemningen har været hårdt både efter den sidste kamp, men også de sidste par uger, men vi arbejder forsat hårdt, og vi tror på os selv, fortæller Alasana Manneh. 

Midtbanespilleren ser dog optimistisk på morgendagens kamp og tror på holdets kvaliteter.  

 - Jeg ser frem mod kampen i morgen mod Hobro IK. Vi har stadigvæk en lang sæson foran os, så det er vigtigt for os fortsat at arbejde hårdt og tro på os selv. 

 - Vi har 100 procent fokus på kampen i morgen, og vi ved, at vi bliver nødt til at tage en sejr med hjem, fortsætter Alasana.  

En stribet sejr mod Hobro IK betyder at, at vi går videre til 4. runde, og Alasana er ikke i tvivl om, at en sejr kan betyde meget for holdet og de næste kampe i 3F Superligaen.  

 - En sejr i morgen vil betyde meget for holdet. Den kan give os motivation til de kommende kampe i Superligaen og den kan have positiv indflydelse på atmosfæren i hele klubben, afslutter Alasana.  

Kampen mod Hobro IK spilles kl. 18.00 i morgen på DS Arena, og du kan sikre dig billet til kampen her! 

Det er desværre ikke muligt at se kampen via stream, men du kan følge med via vores sociale medier.