17.09.2023 14:27

Vi har i samarbejde med About Vintage designet et ur, der vækker minder om en stor fortid og bringer stadion med ud, hvor striberne sætter sine aftryk.

Alle striber kan huske, hvordan de forelskede sig i klubben, og i over 136 år har vi sammen skabt den historie og dannet de minder, som er grundlaget for, at vi hver dag vokser os større – sammen.

Det er godt at minde sig selv om de store øjeblikke. Om de tider hvor vi sammen har jublet. Om de tider hvor vi har haft brug for hinanden. Om de tider vi har haft sammen. På stadion, i Ådalen eller ude i den store fodboldverden.

Derfor lancerer vi nu i samarbejde med en af de førende skandinaviske urmærker, About Vintage, et nyt ur, hvor vi sammen mindes de største øjeblikke. Et ur der trækker trådene mellem klubbens historie og i dag.

Stadion og historie helt tæt på kroppen
Uret indeholder referencer til klubbens historie i selve urskiven, hvor tallet 20 i sekundviseren er byttet ud med 0-2 fra Miraklet i Madrid, og hvor tre og fem er guld-farvet, som symboliserer klubbens mesterskaber og pokaltitler. OB-logoet i urskiven er også byttet ud med klubbens første logo, ligesom der selvfølgelig også fremgår året for klubbens stiftelse. Og naturligvis er urskiven stribet.

Men der er også referencer til noget, der findes på stadion i dag. Urskiven tager nemlig udgangspunkt i det ikoniske ur, der står ved hovedindgangen til stadion og på bagsiden af uret, er OB indskrevet i blåt plastik, som stammer fra de sæder, der i foråret blev afmonteret fra Richard Møller Nielsen Tribunen for at udvide stemningsafsnittet.

Klubbens historie er pakket ind i det klassiske, stilfulde design, som About Vintage er kendt for, at udstråler en høj kvalitet, som gør uret tidløst.

Det er også muligt at sætte sit eget præg på uret ved at indgraverer sit navn eller en helt særlig reference på bagsiden af uret.

Sådan får du fat i uret
Urets pris er 2.799 kroner, og det er nu muligt at skrive sig op til forkøbsret på uret, så man har mulighed købe det mandag den 25. september og dermed en dag før alle andre. Fra den 26. september vil det være muligt at købe uret for alle striber indtil den 2. oktober, hvor salget igen stopper.

Herefter vil urene gå i produkt med en forventning om levering før jul.

Du kan skrive dig op til forkøbsretten her!