Smertefuldt nederlag til Viborg FF

12.04.2024 20:24

Trods af en stærk præstation på lægterne måtte vi desværre gå fra banen uden point, da vi fredag aften tabte til Viborg FF.

OB: Alasana Manneh (85’)
Viborg FF: Ibrahim Said (43’) Daniel Anyembe (90+4’)

Kampens dommer: Jonas Hansen

Fredag aften kunne vi tage hul på vores anden hjemmekamp i Kvalifikationsspillet, da gæsterne fra Viborg FF kom på besøg. Rammerne fra kampen var sat med en elektrisk stemning på tribunerne og hyldesten af vores egen Bashkim Kadrii, der inden kampen modtog Lands Mindepokal.

Kort inde i kampen havde gæsternes Serginho et skud mod det lange hjørne, men portugiserens afslutning tog dog stolpen og gik forbi mål. Det tændte en gnist i striberne, der i den anden ende fik tilkendt et frispark i venstre side. Rami Al Hajj fik smækket bolden indover, hvor en Viborg-mand fik hovedet på, men gæsterne formåede ikke at heade kuglen langt nok væk, så Don Deedson samlede bolden op på kanten af feltet. Han sendte bolden i den bagerste del af feltet, hvor Nicholas Mickelson samlede den op, tog et par træk mod baglinjen og sendte en flad afslutning bolden i mål.

Desværre svarede gæsterne hurtigt igen, da de fik tilkendt et hjørnespark i vores højre side. Her serverede Serginho bolden i hovedet på Nicolas Bürgy, der headede udligningen i mål til 1-1.

Efter en halv times spil blev Max Fenger nedlagt i feltet, men hverken dommeren eller VAR takserede forseelsen som noget ulovligt, og dermed intet straffespark til OB.

Tom Trybull fik i halvlegens overtid sendt et langskud afsted, men skuddet fra tyskeren gik over mål, og dermed kunne begge hold gå til pause med 1-1.

Vi skulle ti minutter ind i anden halvleg for at få den første stribede afslutning, da Bashkim Kadrii modtog bolden fra Leeroy Owusu og trykkede af fra kanten af feltet, men skuddet gik en snert forbi mål for den stribede veteran.

Efter 73 minutters spil havde Rami Al Hajj suget bolden til sig inde i feltet og lagde den videre til Bashkim Kadrii, der afsluttede første gang, men lige i handskerne på Nico Mantl i Viborg-målet.

Da uret rundede det 80. minut, fik Viborgs livlige 7’er, Serginho, med hæl og tå lagt bolden bagud i feltet til Ibrahim Said, der med en kontrolleret inderside lagde bolden i det korte hjørne uden chance for Viljar Myhra i målet.

Viborg cementerede sejren, da Malik Abubakari blev spillet fri i OB-feltet og lagde bolden i det lange hjørne til slutresultatet 1-3.