Tom Trybulls anden advarsel fastholdes

04.04.2024 13:18

Efter tirsdagens kamp mod Vejle Boldklub indsendte vi en officiel klage over Tom Trybulls anden advarsel, men dommeren og disciplinærindsatsen fastholder afgørelsen.

Da vi tirsdag mødte Vejle Boldklub på Nature Energy Park, blev Tom Trybull efter knap 59 minutter udvist, da han modtog sit andet gule kort ved et sammenstød med Musa Juwara. I går indsendte klubben en protest, da vi mente, at straffen ikke matchede forseelsen, og vi appellerede derfor for, at den anden advarsel skulle annulleres.

Dommeren og Fodboldens Disciplinærindsats har nu taget stilling til klagen, og de har herefter valgt at fastholde i advarslen og dermed også karantænen til den tyske midtbanespiller, som derfor ikke er med i truppen til morgendagens kamp mod Lyngby Boldklub.

- Vi har modtaget meddelelsen og respekterer den trufne beslutning, selvom vi ikke er enige i den vurdering af situationen, der er blevet foretaget. Nu lægger vi dette bag os og ser fremad, siger Björn Wesström, der er fodbolddirektør i klubben.