- Vi skal ind og tage initiativet

27.04.2024 08:02

I morgen gæster Hvidovre IF Nature Energy Park, og der venter et spændende opgør mod Vestegnsklubben, som har været stærkere her i foråret. Derfor håber vi på stor stribet opbakning, så vi kan stå sammen for klubben.

Hvis man tjekker vejrudsigten denne lørdag morgen, så ligner det, at det skulle holde tørt søndag med temperaturer op imod 17 grader i Odense. Det tegner sig derfor til at blive det perfekte fodboldvejr, når det stribede fællesskab samles til OB – Hvidovre IF kl. 14.00 på Nature Energy Park.

Her er der vigtige point på spil, og efter en målrig pointdeler i Randers i sidste runde, har spillerne haft en god uge med forberedelser til det, der venter i morgen.  

"Vi sætter alle sejl ind for at få en sejr"

Bashkim Kadrii

- Jeg synes, at stemningen er fin i truppen, selvom vi ikke har fået de point, vi skulle have. Det betyder noget, at vi fik scoret på dødbolde. Nu skal vi se om vi kan skabe noget mere i åbent spil, men det betyder meget, at vi fik scoret de to mål i Randers. Det er noget, vi har arbejdet meget med, og derfor er det dejligt, når det lykkes, siger Bashkim Kadrii.  

- Det har været meget op og ned, hvis vi kigger på de to kampe mod Hvidovre IF i denne sæson, og jeg tror, at det vigtigste er, at vi er klar på dagen. Vi sætter alle sejl ind for at få en sejr, fortsætter han.

Kigger man nærmere på modstanderen, har der været gode takter her i foråret, mener Bashkim. Hvidovre IF kommer også til Odense med en sejr i sidste bagagen fra sidste weekend mod Vejle Boldklub.

- Det bliver svært. De har spillet god fodbold her i foråret, hvor det virker til, at de er lidt mere frie i spillet. De har været gode, selvom de også har haft det svært. Men vi skal ind og tage initiativet og få lagt et tryk, så vi kan få den sejr. Det er det, der tæller, slutter han.

Vi har brug for hver en stribe
Det er et vigtigt opgør, der venter på Nature Energy Park i morgen. Derfor håber vi også på en stærk, stribet opbakning, så vi kan kæmpe sejren i land og vise, at vi står sammen for byen og for klubben.

Allerede nu er nedre del af Barfoed Group Tribunen udsolgt, og vi håber, at der også bliver fyldt godt op på de andre tribuner. Har du derfor endnu ikke sikret dig billet, kan du gøre det på knappen nedenfor.