Den stribede sejrsstime fortsætter

30.08.2024 19:33

Med endnu en stribet sejr slog vi en rekord, der daterer tilbage til før anden verdenskrig, med otte sejre i streg. Godt hjulpet på vej af Luca Kjerrumgaard i den ene ende og Viljar Myhra og Bjørn Paulsen i den anden, sikrede vi os sammen sejren i en kamp, der bød på flere chancer for begge hold.

Tilskuertal: 8.078

Fredag aften var der lagt i banken til stribet fodboldfest, da vi skulle forsøge at slå rekord med otte sejre i streg. En rekord, der daterer tilbage til før anden verdenskrig, og som vi tangerede med sejren mod Hobro den 25. August.

Med mange tusind striber på tribunerne, var stemningen i top med flag, fællessang og stærkt fællesskab anført af en stuvende fuld Richard Møller Tribune.

Første halvleg startede roligt ud, indtil Don Deedson fik en stor chance efter fem minutter, der opstod da Jakob Bonde opsnappede bolden og hurtigt spillede den videre til Luca Kjerrumgaard, der fluks afleverede den til den lynhurtige kantspiller. Dog var Vendsyssel FF’s målmand vaks, og fik fat i bolden.

Efter ni minutter opstod endnu to store chancer, hvor bolden næsten kom i netmaskerne på bagkant af efter hvert sit hjørnespark. Herfra bød første halvveg på en række stribede chancer og stor boldbesiddelse, heriblandt skud på mål fra den store målscorer Luca Kjerrumgaard i 16. og 29. minut. Der skulle dog gå 31 minutter, før Lucas bold blev sendt i netmaskerne for niende gang i denne sæson.

Igen i 33. minut var den brandvarme målscorer tæt på, men bolden sneg sig desværre forbi den forkerte side af målet. Alt imens holdt Viljar Myhra målet rent i den anden ende, og vi gik derfor til pause med en 1-0 føring.

Anden halvleg startede ud med et fortsat stribet pres, flere chancer og skud på mål, der dog ikke blev helt fuldendte.

I 60. minut afveg først Viljar Myhra og hurtigt efter Bjørn Paulsen to farlige målchancer for Vendsyssel FF.  Ti minutter senere opstod der en stor chance for Jakob Bonde helt inde i feltet tete-a-tete med målmanden efter en frisk aflevering fra Luca Kjerrumgaard lige for fødderne af den stemningsfyldte tribune, dog uden scoring.

Jo længere vi kom ind i anden halvleg, jo mere en jævnbyrdig duel blev det, og Vendsyssel FF blev for alvor farlige i 79. minut, hvor Bjørn Paulsen og Viljar Myhra begge måtte kaste sig i målet for at afværge skud fra det Nordjyske hold.

Fire minutter inde i overtiden fik Markus Jensen trukket et straffespark, der resulterede i en sikker scoring fra Luca Kjerrumgaard, der også blev dagens Player of the Match.

Derfor tog vi den ottende sejr i streg i Nordic Bet Ligaen og slog dermed en historisk rekord.