Et hattrick af Kjerrumgaard sikrede sejren i topkampen mod FC Fredericia

21.08.2024 19:32

Luca Kjerrumgaard blev fortjent kåret som Player of the Match efter at have scoret tre gange i topkampen mod FC Fredericia. Med sejren fastholder vi vores position som tophold og udbygger forspringet til andenpladsen, hvor dagens modstander befinder sig.

FC Fredericia: Gustav Marcussen (26.)

Vi skulle onsdag aften forsøge at udbygge den fem kampe lange sejrsstime i NordicBet Ligaen, da vi tog imod ligaens nummer to, FC Fredericia. Der var derfor lagt op til et tidligt topbrag onsdag aften på Nature Energy Park.

Stemningen på Richard Møller Nielsen Tribunen var i top fra kampens start, på trods af at FC Fredericia sad mest på bolden og tilkæmpede sig kampens første store chance. Som første halvleg skred frem fik de blå- og hvidklædte dog stille og roligt overtaget, og vi skabte flere store chancer. Mest nævneværdigt var et fladt indlæg, der fandt vej til FC Fredericias bagerste stolpe, som Max Fenger kun lige akkurat ikke var lang nok til at dirigere i nettet.

FC Fredericia bed dog fra sig og skabte en stor chance i det 28. minut, hvilket betød, at Viljar Myhra skulle hive en stor redning ud af ærmet. Det gjorde vores norske målvogter, og herefter gik det stærkt den anden vej. En kontra blev sat i gang, og på kanten af FC Fredericias felt sparkede Luca Kjerrumgaard hårdt til bolden og sendte den ind i FC Fredericia-målet til stillingen 1-0.

Luca Kjerrumgaard gjorde det også til 2-0 få minutter senere. Et indlæg fra Leeroy Owusu landede i hovedet på Max Fenger, og bolden dalede derefter ned for fødderne af vores brandvarme angriber, der kunne flugte bolden i nettet og få Nature Energy Park til at bryde ud i jubel.

Vi gik derfor til pause med en flot føring og med kurs mod endnu en sejr.

Selvom FC Fredericia startede anden halvleg med at tvinge Bjørn Paulsen og Viljar Myhra ud i to store redninger i OB-feltet, var vi fortsat banens farligste hold i kampens sidste 45 minutter. Vi dominerede det meste af spillet og skabte flere store chancer.

10 minutter inde i anden halvleg var vi, som så mange gange før denne sæson, en trussel på hjørnespark. Luca Kjerrumgaard steg til vejrs ved forreste stolpe og dirigerede bolden mod den bagerste. Desværre blev bolden reddet på stregen, hvilket betød, at Kjerrumgaard ikke kunne sikre sig titlen som hattrickhelt i denne omgang – en titel, han dog senere ville gøre krav på.

FC Fredericia formåede at holde bolden i egne rækker mod slutningen af kampen, men de blev aldrig for alvor farlige. På Nature Energy Park kunne sejrsfesten derfor så småt begynde. Den fik for alvor et løft, da Kjerrumgaard efter flere elegante boldberøringer i FC Fredericia-feltet scorede for tredje gang.

Vi sejrede derfor for sjette gang i træk i NordicBet Ligaen, og vi udbygger dermed forspringet ned til dagens modstander på andenpladsen.