Kristian Mørch før HB Køge: Vi må se om HB Køge vil ud af hulen

29.08.2024 12:00

3 kampe og 4 point, det er facit for os inden at vi lørdag kl. 15.00 tørner sammen med HB Køge, der har vundet 3 DM-titler i de sidste 4 sæsoner.

Sæsonstarten har for HB Køges vedkommende ikke været den bedste. Blot én sejr i 3 forsøg, og ligesom os måtte de også lide et nederlag i weekenden. Dermed er 1 point imellem dem og os inden weekendens kamp.

Kristian Mørch og resten af trænetteamet ser også frem til kampen mod HB Køge. Man forventer at lørdagens brag bliver en noget anderledes affære end kampen mod FCN, det udtaler cheftræner Kristian Mørch.

- Det bliver en af de kampe, hvor vi skal til at have flere point ud af vores spil. HB Køges spil har her i starten af sæsonen været mere afventende og det bliver formentlig også en anden slags kamp end den vi spillede mod FCN i lørdags.

- Det kommer selvfølgelig til at betyde noget om hvilke elementer vi har og vil øve på op til kampen, men nu må vi se om HB Køge vil ud af hulen.

Uagtet at man tabte den seneste kamp, så giver det ikke dybe panderynker hos trænerteamet i forhold til hvordan man vil gribe lørdagens kamp an.

- Vi går ind til alle kampe med den samme holdning. Vi vil levere et tempofyldt og underholdende spil på banen. Uagtet at vi tabte til FCN i sidste weekend. Det er selvfølgelig to forskellige hold, så vi skal selvfølgelig ind og kig på de elementer, der kan gøre os farlige mod HB Køge. Vi kigger selvfølgelig også på afgørende sekvenser fra FCN og tager det med fra dem, som vi kan bruge

Selvom at de to seneste kampe kun har givet 1 point, så har der været ros fra flere kanter af, både hos kommentatorer og fra modstandere. Selvom ros er dejligt og vi holder fast i vores spil, så er der dog én ting, der skal ændres til kampen mod HB Køge.

- Vi skal til at konvertere vores chancer til mål. Vi har i de sidste to kampe skabt nok chancer, så vi skal fortsætte med samme chancekreering som i de sidste to kampe. Men nu skal vi også til at konvertere chancerne til mål, afslutter Kristian Mørch.

Der er kickoff i Køge kl. 15.00 på lørdag. Billetter kan købes på HB Køges hjemmeside. Kampen streames på Kvindeliga.live, hvor et sæsonpas koster 359kr og et ugepas koster 59kr.