Lucy Roberts krydser Atlanterhavet til OB

06.08.2024 12:00

‎Det er et imponerende CV, der er landet i Ådalen, og som fremover skal kæmpe om pladserne i centerforsvaret. Lucy Roberts er nemlig ny stribe i OB. Lucy startede sin karriere i Liverpool, hvor hun debuterede i 2018 som klubbens yngste spiller i WSL-æraen. Efterfølgende skiftede hun til Manchester United, inden hun i 2019 rykkede til USA for at spille college-fodbold for South Florida Bulls og senere Louisville Cardinals. Nu vender pilen dog mod Europa og Danmark, når hun fremover skal kæmpe sig til en af pladserne i centerforsvaret i OB Q

Det er også en glad forsvarsspiller, der er landet i Ådalen, og hun ser nu frem til at vise sig frem på banen.

- Jeg er virkelig glad for at blive en del en klub med store ambitioner, og som samtidig også har investeret i at opfylde de ambitioner. Lige nu vil jeg rigtig gerne ud, og vise hvad jeg kan, og det vil resten af holdet også. Derudover har mine danske venner i USA også talt varmt om klubben.

- Jeg er en dirigerende forsvarsspiller, der gerne vil gøre mine medspillere bedre. Derudover er jeg en kreativ problemknuser, hvilket bare betyder, at jeg kan læse spillet og kan finde ud af at styre bolden efter det, siger Lucy Roberts.

En boldspillende forsvarsspiller med lederevner

Det er blandt andet hendes boldomgang og evner til at dirigere hendes medspillere, der har gjort, at den sportslige afdeling har fundet den tidligere Liverpool- og Manchester United-spiller interessant, og cheftræner Kristian Mørch ser hende som en perfekt tilføjelse til forsvaret. 

- Lucy er en solid center forsvarsspiller, der både har højden med sig, og som forstår at dirigere, og så er hun også stærk i sin boldomgang. Det passer rigtig godt til den måde, vi gerne vil spille på, siger Kristian Mørch og fortsætter:

- Hendes niveau er højt, og hun har tidligere vist, at hendes talent er stort. Hun har allerede til de træninger, hun har deltaget i, vist det høje niveau, vi forventede af hende, og jeg er sikker på, at vi kan løfte hende endnu mere.

Kun en sejr tæller mod AGF

Allerede på lørdag kl. 13.00 kan Lucy få debut i den stribede trøje, når hende og resten af holdet drager til Aarhus til premieren i Gjensidige Kvindeliga mod AGF. For Lucy er der kun én ting, der tæller i den kamp, da hun har store ambitioner på klubbens vegne.

- Vi går efter at vinde og få den bedst mulige start iligaen, og vi tager de første skridt i weekenden, når vi skal spille mod AGF. Jeg vil vinde kampe og komme så tæt på toppen med OB Q som muligt.

Udover kampe for Manchester United og Liverpool, så har Lucy Roberts også tidligere repræsenteret det engelske U17- og U19-landshold.

Velkommen til klubben, Lucy!