Rami Al Hajj sælges til Plymouth Argyle F.C.

30.08.2024 20:00

Vi er blevet enige med Championship-klubben om en øjeblikkelig transfer af den svenske offensivspiller, der har spillet i klubben siden sidste sommer.

Sidste år kom Rami Al Hajj til OB efter flere år i den hollandske Æresdivision, og her har han imponeret mange fodboldelskere med sin flotte teknik. Men nu går turen videre til England, da vi er blevet enige med Plymouth Argyle F.C. om et salg, der betyder, at han fra i dag kommer under Wayne Rooneys ledelse.

- Ramis forløb i OB har været i begge ender af skalaen; store øjeblikke med eksempler på fornem teknik og vision, og andre gange med lidt for lidt kontakt til kampen og resten af holdet. Rami Al Hajj vil for mange fodboldelskere have sat sig særlige spor, og vi ønsker Rami alt det bedste i England, siger sportsdirektør, Troels Bech.

Selvom Rami kun nåede 32 kampe i klubben, blev det til fire mål og otte assists, og den svenske offensive midtbanespiller ser tilbage på en tid, der har budt på både opture og nedture, men med en stærk opbakning i ryggen:

- Det har været en god tid, selvom det har budt på både opture og nedture. Sidste sæson sluttede ikke, som vi havde håbet på, men klubben har heldigvis haft en god start på sæsonen, og jeg er sikker på, at OB nok skal komme tilbage til den liga, de hører til, siger Rami Al Hajj og fortsætter:

- Der har været en helt fantastisk støtte fra fansene igennem det hele, og jeg er meget taknemmelig for både dem og folkene omkring klubben.

Tak for tiden i striber, Rami!