Tom Trybull er tilbage i striber

14.08.2024 16:41

Tom Trybull trækker igen i den stribede trøje, da han efter et kort fravær nu vender tilbage til klubben, han repræsenterede i den seneste sæson.

I slutningen af september sidste år skrev vi en etårig kontrakt med den nu 31-årige tysker, Tom Trybull, der siden spillede 20 kampe i den stribede trøje. Kontrakten udløb ved afslutningen af den forgangne sæson, men vi er nu blevet enige om at genoptage samarbejdet, da vi i fællesskab har underskrevet en kontrakt, der løber frem til sommeren 2026.

- For det første er jeg rigtig glad for, at vi er blevet enige om, at jeg kan blive her. Det har været lidt af en proces, men jeg er meget glad og tilfreds med beslutningen, og jeg ser frem til de kommende måneder og år i Odense, siger Tom Trybull, inden han fortsætter:

- Jeg synes rigtig godt om klubben og folkene omkring den. Jeg er glad for klubben helt generelt, og jeg kan lide byen og mentaliteten her i Odense. Min familie er også faldet rigtig godt til i Odense og i Danmark, så det er grunden til, at vi ønskede at blive.

Tom ønsker at være en del af holdet, der vender tilbage til Superligaen

I sin karriere har Tom repræsenteret de tyske ungdomslandshold fra U17-U20. Han har spillet kampe i Premier League og Bundesligaen, men i den seneste sæson repræsenterede han OB i 3F Superligaen, og nu er det også OB, han skal kæmpe for i NordicBet Ligaen.

- Jeg valgte at tage det, jeg har, og hvor jeg føler mig komfortabel – og hvor jeg har et ansvar for at få OB tilbage til Superligaen – og det var derfor, at det de seneste par uger har været klart for mig, hvor jeg ønskede at være, siger Tom Trybull.

- Det er en ny udfordring - at bringe OB tilbage til Superligaen - nu hvor det er 1. division. Men jeg føler en form for ansvar for nedrykningen sidste sæson, og derfor ser jeg det som min opgave at være en del af holdet, der vender tilbage til Superligaen, slutter Tom Trybull.

Midtbanespilleren med flest bolderobringer i 3F Superligaen

Tom Trybull var i den seneste sæson den midtbanespiller med flest bolderobringer af alle midtbanespillere i 3F Superligaen, og derfor er sportsdirektør Troels Bech også meget begejstret for tilføjelsen:

- Vi er glade for at have tilført truppen en erfaren spiller med stort kendskab til både OB og Odense. Tom har trænet med holdet i adskillige uger, og er ”plug and play”, og da han allerede har bevist stor defensiv styrke, tilfører han vores udvalg til midtbanen en anderledes spidskompetence, siger Troels Bech.

- Vi har ikke haft travlt med at tilføre nye spillere til truppen

Troels Bech tiltrådte som ny sportsdirektør i OB i slutningen af maj, og siden har han været en del af et intenst transfervindue, som nu nærmer sig sin afslutning den 2. september.

- Vi har ikke haft travlt med at tilføre nye spillere til truppen, da vi har brugt de første måneder til at give mest mulig plads til vores unge spillere. Med transfervinduets afslutning om kort tid, har vi nu valgt at gøre truppen stærkere og mindre sårbar overfor skader og karantænefravær, siger Troels Bech.

OB og Tom Trybull har underskrevet en aftale, der løber frem til sommeren 2026.