Sikker sejr i dagens første opgør mod Seattle Sounders

08.02.2024 13:54

Rami Al Hajj, Luca Kjerrumgaard og Leeroy Owusu blev de tre stribede målscore, da vi tog sejren i første møde med Seattle Sounders.

0-3: Leeroy Owusu (81.)

Solen var gemt væk bag skyerne, men varmen stadig hang lidt i luften, da vi for anden gang på træningslejren var taget til La Quinta for at spille kamp mod et MLS-hold. Denne gang var Seattle Sounders modstanderen.

Fra kampens første fløjt tog vi bolden til os, og der skulle ikke gå længe før, at det blev eksekveret til en stor chance. Bashkim Kadrii lagde bolden ind bag forsvarslinjen i feltet, og selvom Don Deedson strakte sig i luften i en flyvende hollænder, kunne han lige akkurat ikke nå at få hovedet på bolden.

Allerede i minutterne efter prøvede både Leeroy Owusu og Luca Kjerrumgaard at skyde mod mål. Leeroy med et skud fra kanten af feltet, som desværre lå lige i lapperne på Seattle-målmanden, og Luca som headede bolden mod mål efter et indlæg, men bolden landede i sidenettet.

Herefter blev kampen mere lige, men chancerne udeblev dog indtil det 23. minut, hvor Rami Al Hajj modtog bolden og udefra sendte den på overliggeren. Kort tid efter prøvede Nicklas Mouritsen også, men desværre røg kuglen over målet.

Efter 35 minutter spillet Rami Al Hajj bolden til Don Deedson i et flot overlap, men en Seattle-spiller kom i vejen og nedlagde Don Deedson i feltet. Dommeren pegede på pletten, og herfra kunne Rami Al Hajj sikkert sende os foran med et skud i højre side af målet.

Anden halvleg startede ligeledes med et stort OB-pres, og efter få minutter var et flot sammenspil mellem først Leeroy Owusu og Don Deedson og herefter mellem Bashkim Kadrii og Rami Al Hajj ved at føre til en stor chance, men den sidste aflevering blev dog stoppet.

Efter 55 minutter måtte vi dog stå klar i den anden ende, da en fejlaflevering førte til et stor Seattle-chance, hvor Viljar Myhra måtte levere en pragtredning, og allerede minuttet efter måtte han gøre det igen.

Det afholdt dog ikke vores offensiv for at svare igen, og kort tid efter kunne Bashkim Kadrii sende et indlæg ind til Don Deedson, som forsøgte sig med et saksespark. Desværre fik han ikke ordentlig ramt på bolden.

Efter lidt mere end en times spil blev føringen udbygget, da et flot opspil endte med en flot aflevering af Bashkim Kadrii til Luca Kjerrumgaard, som på klos hold og med en mand i ryggen kunne banke bolden op i nettaget.

Ti minutter efter var Luca Kjerrumgaard lige ved at gengælde med en assist til Bashkim Kadrii på en omstilling, hvor han sendte bolden ind fra venstre, men målmanden og Bashkim nåede desværre bolden på nøjagtig samme tid.

Lige bagefter fik Bashkim Kadrii muligheden igen, da Nicklas Mouritsen lægger bolden ind til et hovedstød, som lige nøjagtig blev reddet, men Leeroy Owusu stod klar til at sende reposten i netmaskerne.

Det blev kampens sidste mål, og derfor blev det til en flot, stribet 3-0 sejr i første opgør mod amerikanerne.