Fra hjertet af USA til hjertet af Danmark - Rylan Childers er ny stribe

26.01.2024 12:00

Vi er stolte af at præsentere den amerikanske midtbanespiller Rylan Childers på en 18 måneder lang kontrakt.

‎Rylan kommer direkte fra staten Kansas og er en alsidig midtbanespiller, der både kan spille den defensive og centrale rolle. Hun kommer direkte fra den bedste amerikanske række, hvor hun i 2023 spillede for Kansas Current City, der blandt andet nåede semifinalen i den amerikanske pokalturnering.

Det er en spiller med succes i bagagen, der nu er landet i Ådalen og er klar til at repræsentere striberne.

- Jeg er virkelig spændt på denne chance. Jeg ser det som en oplagt mulighed for at vokse som spiller og som menneske. Alle har indtil videre været super velkomne og flinke. Jeg har lige snakket med et par spillere fra holdet, og jeg har fået et virkelig godt indtryk. Jeg har en rigtig god fornemmelse med dette projekt, udtaler Rylan og fortsætter:

- Jeg vil vinde og rykke op med holdet. Det er målet for det næste halve år. Jeg vil gerne vinde hver kamp og blive ved med at udvikle mig som spiller og som en del af holdet.

At det er en spiller fra højeste niveau er også vigtigt for holdet som helhed, påpeger cheftræneren Kristian Mørch, der ser frem til at udnytte Rylans alsidige fodboldkompetencer på banen.

- Rylan kommer fra et højt niveau. Derfor vil hun allerede fra start kunne være med til at sætte en ny standard. Hun er en central midtbanespiller, der kan diktere spillet, være målfarlig og bidrage både i det korte og det lange spil. Det høje niveau er vigtigt, da hun vil være med til at øge tempoet i spillet, udtaler Kristian Mørch og fortsætter:

- Som person er hun ydmyg og hårdtarbejdende. Det er vigtigt i hendes situation, da det er første gang, hun skal spille fodbold udenfor sin hjemstat Kansas.

Rylan har tidligere repræsenteret Kansas University Jayhacks, hvor hun i løbet af alle 3 år startede i alle 52 kampe. Hun har allerede haft sit første træningspas med truppen og bliver den 5. amerikaner i truppen, der også tæller Ally Clark, Zoe Hasenauer, Gia Vicari og Kelsey Hill.