Træningslejre fra nord til syd

08.01.2024 15:05

Der er masser af spilminutter på menuen, når preseason byder på et kortere træningsophold i Sverige, inden en længere træningslejr i Spanien venter.

Vi skyder forårssæsonen i gang den 16. februar, men inden da venter der en intens forberedelse, hvor der for alvor kommer kampminutter ind under huden på spillerne. De næste to weekender møder vi Kolding IF og B.93 på udebane, og herefter venter træningslejre i nord og syd.

Den 22. januar rejser spillertruppen til Borås i Sverige, hvor vi frem til den 25. januar træner samme sted, som vores U17-drenge blev nordiske mestre i december, inden vi den 26. januar kl. 13.00 møder Jens Jakob Thomasen og IF Elfsborg i en træningskamp.

- Vi har valgt at tage tidligt til Sverige forud for kampen, fordi vi gerne vil træne på den bane, hvor vi møder dem. Vi får mulighed for at få noget fart ind i spillet på en hurtig bange, så vi kan arbejde bedre med spillet i høj hastighed, siger cheftræner, Søren Krogh, inden han fortsætter:

- Vi får en rigtig god træningskamp mod Elfsborg, der var tæt på at blive svenske mestre, og derfor er de en god modstander, som kan give os en stærkt afsæt frem mod træningslejren.

MLS-modstandere i Spanien
Efter turen til Sverige rejser spillertruppen den 29. januar til Sotogrande, der ligger lidt syd for Marbella i Spanien, hvor vi vil træne hårdt frem til den 12. februar, hvor vi vender retur til Danmark.

- Vi glæder os til at være sammen med spillerne døgnet rundt. Vi kommer ned til nogle rigtig gode baner, og det giver os mulighed for at træne meget og intenst, så vi kan arbejde grundigt med vores spil frem mod en meget afgørende periode. Det er vigtigt, at vi skal kunne være sammen om at håndtere den kæmpe udfordring, der ligger foran os, når sæsonen går i gang igen, siger Søren Krogh.

På træningslejren er der planlagt en del træningskampe, hvor alle spillerne får mulighed for at komme i aktion, og det har været en stor prioritet for cheftræneren:

- Vi har rigtig mange spillere, som mangler kamptræning. Det er blevet til alt for få træningskampe i løbet af efteråret, så det har helt klart været en topprioritet fra min side, at vi får flere kampe ind under huden. På den måde får vi mere intensitet ind, som vi ikke kan få i en normal træning.

I Spanien venter spændende modstand, når vi står overfor det tjekkiske hold FK Pardubice samt MLS-holdene FC Dallas og Seattle Sounders.

Opstartens træningskampe:

Kolding IF – OB
Lørdag den 13. januar kl. 13.00
Kolding Stadion

B.93 – OB
Fredag den 19. januar kl. 14.00
Ved Sporsløjfen 10, 2100 København

IF Elfsborg – OB
Fredag den 26. januar kl. 13.00
Borås Arena, Sverige

OB – FK Pardubice
Fredag den 2. februar kl. 11.00
Lokation i Marbella-området

OB B – FC Dallas
Fredag den 2. februar kl. 16.00
Lokation i Marbella-området 

OB – Seattle Sounders
Fredag den 9. februar kl. 13.00
Lokation i Marbella-området

OB B – Seattle Sounders B
Fredag den 9. februar kl. 15.30
Lokation i Marbella-området