Tyler Burey tager et halvt år i Oxford United

10.01.2024 14:59

Vi er blevet enige med League One-klubben Oxford United om vilkårene for et lån af Tyler Burey, der med øjeblikkelig virkning skifter til den engelske klub, inden det er planen, at han vender retur til Odense til sommer.

I sommer skiftede Tyler Burey til OB på en treårig aftale fra Championship-klubben Millwall F.C, men siden er det kun blevet til 8 kampe i den stribede trøje, og derfor udlejes den engelsk-jamaicanske offensivspiller nu til Oxford United.

- Set ud fra et præstationsperspektiv er hverken Tyler eller OB tilfredse med hans første tid i klubben. Heldigvis har vi med dette lån mulighed for at genoptage forholdet til sommer, når han vender tilbage til OB med mere spilletid på CV’et. I mellemtiden ønsker vi Tyler alt det bedste i låneperioden, siger Björn Wesström, der er fodbolddirektør i OB.

Tyler Burey har fået sin fodboldopdragelse i AFC Wimbledon, hvor han debuterede i 2018. Siden skiftede han videre til Millwall F.C., hvor han nåede at spille 58 kampe og blev kåret til klubbens bedste unge spiller i sæsonen 2021/2022. Nu tager han et halvt år tilbage i England for at genfinde fodboldformen.

- Tiden i OB har været god med en masse nye oplevelser. Nu vil jeg omfavne udfordringen, der venter i min nye klub, hvor jeg også håber på mere spilletid, siger Tyler Burey.

Lejeaftalen mellem Oxford United og OB løber frem til den 30. juni 2024.