- Vi har arbejdet stenhårdt i pausen

18.01.2024 13:36

18-årige Markus Jensen scorede et fremragende frisparksmål i årets første træningskamp, og nu ser han frem mod fredag kl. 14.00, hvor B.93 venter Ved Sporsløjfen 10, 2100 København.

En lille uge efter træningskampen mod Kolding IF, skal Søren Krogh og tropperne igen i kamp, når vi i morgen kl. 14.00 møder B.93 fra NordicBet Ligaen. Det er en kamp, som Markus Jensen ser frem til:

- Vi har arbejdet stenhårdt i pausen, og jeg håber, vores fans kan se, hvor vi vil hen. Vi håber på at kunne vise noget af det, vi gerne vil, men det vigtigste er at få nogle meter i benene og få arbejdet os hen imod, hvor vi gerne vil stå, siger Markus Jensen, inden han fortsætter:

- I denne uge har vi arbejdet med at få vendt spillet hurtigt og få flere spillere i boksen.

Det er en B.93-trup med flere stribede kendinge i form af blandt andre Ryan Johnson Laursen og Michael Falkesgaard, der i morgen venter, og det er noget, man ser frem til i spillertruppen:

- Vi forventer, at B.93 kommer ud med power og vilje. De fleste 1.-divisionshold vil gerne slå et hold som OB. Så det er vi klar på, siger Markus Jensen.

Den fantastiske frisparksscoring

Noget af det mest positive, Markus Jensen har taget med sig fra kampen mod Kolding IF, er forståeligt nok hans frisparksmål. En chance han indledende ikke havde regnet med skulle tilfalde ham.

- Jeg troede, at Bashkim skulle afslutte, men han spurgte pludselig, om jeg ville sparke. Det ville jeg gerne.

At det var 18-årige Markus Jensen, der fik lov til at sparke, var dog måske ikke så overraskende igen. Han har nemlig på det seneste været særligt udvalgt til at træne bestemte dødboldsituationer.

- Vi arbejder med et nyt system, der hedder Trackman, hvor jeg blandt andet er blevet udvalgt til at sparke frispark. Med systemet kan vi se, hvor vi rammer bolden, og hvordan den flyver i detaljer. Så det har jeg arbejdet meget med, forklarer han.

I morgen kl. 14.00 får Markus Jensen igen mulighed for at score på frispark, når vi møder B.93 Ved Sporsløjfen 10, 2100 København. Der er gratis entre til kampen, men den streames desværre ikke.