Alen Mustafić vender retur til ŠK Slovan Bratislava

22.07.2024 14:59

Vi er blevet enige med ŠK Slovan Bratislava om et salg af Alen Mustafić, så den bosniske midtbanespiller nu vender retur til den slovakiske hovedstad, hvor han spillede i tre år.

I januar 2023 skiftede Alen Mustafić til OB, hvor det siden er blevet til 12 kampe og et enkelt mål i den stribede trøje. I løbet af foråret har han siden været udlejet til den polske klub Śląsk Wrocław, men nu skifter han tilbage til ŠK Slovan Bratislava.

- Alen Mustafić har både inden og efter sidste sæsons lejemål haft svært ved at finde spilletid hos os. Han har gennem denne sommer været meget tydelig i sit ønske om at genstarte sin karriere, og det har han nu fået mulighed for i sin tidligere klub, Slovan Bratislava. Dette ønske har vi efterkommet, og dermed skabt yderligere plads til vores unge spillere i førsteholdstruppen. Vi takker Alen for hans tid i OB og ønsker ham held og lykke i fremtiden, siger Troels Bech, der er sportsdirektør i OB.

- Jeg har udviklet mig i klubben, og de har hjulpet mig meget

Alen Mustafić er født og opvokset i Bosnien-Herzegovina, men Slovan Bratislava er den klub, han har repræsenteret mest på seniorniveau.

- Jeg vil sige tak til OB for alting. Jeg har udviklet mig i klubben, og de har hjulpet mig meget. Jeg har lært meget, prøvet nye ting og mødt nye mennesker her, så det har været en god tid for mig. Jeg var ikke tilfreds med min spilletid, men kvaliteten i klubben er høj, og jeg har været glad her.

I Odense nåede Alen en række kampe hjemme på Nature Energy Park, hvor han blandt andet var i startopstillingen, da 11.523 tilskuere så opgøret mellem OB og AaB den 12. maj 2023.

- Det har altid været dejligt at spille på Nature Energy Park. Jeg husker stadion som om, at det altid har været fyldt med masser af mennesker, og der var altid en god atmosfære. Selv når vi ikke leverede gode resultater, var fansene positive. Og det er noget, der betyder meget for spillerne i truppen.

Tak for tiden i OB, Alen.