Ally Clark drager til Cypern

17.07.2024 06:00

Det bliver ikke til flere kampe i den stribede trøje for Ally Clark, der fremover skal tørne ud for de cypriotiske mestre Apollon Ladies.

‎I de seneste 5 sæsoner har Apollon Ladies gjort rent bord i den cypriotiske liga, og Ally Clark skal i den kommende sæson være med til at sikre et 6. mesterskab. Vi er nemlig blevet enige med den cypriotiske mesterklub om at den ihærdige kantspiller rykker sydpå. 

Det bliver kun et halvt år i den stribede trøje for Ally Clark, der dog ser tilbage på 6 lærerige måneder i det kolde nord, som har budt på mere end bare gode fodboldoplevelser.

- Jeg har lært meget om mig selv som spiller og fået en dybere forståelse af spillet fra en taktisk synsvinkel. Ved at spille med så talentfulde spillere har jeg fået indblik i de nye niveauer af færdigheder, talent og fodboldintelligens, som jeg stræber efter at opnå i løbet af min fodboldkarriere. Jeg vil gerne sige tak til alle på holdet og i staben.

- Jeg har haft mulighed for at opleve en helt ny og anderledes livsstil i Danmark sammenlignet med USA. Især i Odense var livsstilen meget langsommere, end hvad jeg er vant til, hvilket har lært mig virkelig at slappe af og leve i nuet.

At det ender med et salg til de cypriotiske mester er også noget, der behager sportschefen, der heller ikke vil stå i forvejen for at Ally kan få en unik mulighed for Champions League fodbold på CV’et.

- Der er opstået en spændende mulighed for Ally, hvor hun blandt andet får mulighed for at spille for en af de største klubber i den varmere del af Europa og samtidig kan hun få kvalkampe til Champions League-kampe på CV’et. Det er en mulighed som Ally har ønsket at tage imod og vi ønsker hende alt det bedste og siger tak for hendes indsats på og udenfor banen. Ally har helt sikkert fået et godt indtryk af klubben, fans og byen, som alle har givet hende en masse både på og udenfor banen. Vi siger tak for den indsats hun har leveret i den stribede trøje, afslutter John Bæksted

Ally Clark står noteret for 10 kampe for OB Q og 1 mål, som blev scoret i hendes sidste for os, da hun kunne gøre det til 1-0 mod FC Thy Thisted.

Vi siger tak for tiden i striber og ønsker Ally det bedste på Cypern.