Bliv en del af OB’s nye, unge fællesskab: De Unge Striber

18.07.2024 09:11

Med vores nye junior fanklub, De Unge Striber, har vi skruet op for aktiviteterne og oplevelserne for børn og unge, så vi endnu bedre kan få dem inkluderet i det unikke OB-fællesskab. Det gælder både på og uden for stadion.

Vi har længe haft mange loyale fans - både voksne, unge og børn - og med De Unge Striber får vi mulighed for at skabe et helt særligt fokus på de yngste fans. I junior fanklubben kan du dyrke fællesskabet med andre OB-venner, du ikke har mødt endnu, og sammen skabe nye og fede oplevelser i et stribet univers. 

Med De Unge Striber ønsker vi at bringe vores yngste fans endnu tættere på klubben og sammen skabe et OB-fællesskab, der kan mærkes på lægterne, i Faxe Kondi Familiezone og til særlige events uden for kampdage i løbet af sæsonen. 

Et medlemskab i De Unge Striber giver fri adgang til alle OB’s og OB Q’s hjemmekampe på Nature Energy Park, en fed velkomstgave og en række events på og uden for kampdage, hvor De Unge Striber blandt andet kommer helt tæt på klubbens førsteholdsspillere. 

Samtidig vil du have mulighed for at gå med spillerne på banen. 

Bliv medlem af De Unge Striber 

Du kan blive medlem af De Unge Striber, hvis du er under 14 år gammel ved indmeldelse. Et medlemskab koster 59 kr. pr. måned og er en abonnementsordning med en bindingsperiode på seks måneder.  

Hvis du allerede har et børnesæsonkort eller -abonnement, er du automatisk medlem af De Unge Striber. 

Hvis du skal nå at være en del af det unge fællesskab, når vi spiller sæsonens første hjemmekamp den 3. august kl. 13.00, så hop ind og meld dig til her.