Bliv klar til kamp med sæsonkort eller OB-abonnement

17.07.2024 12:17

Snart skyder vi en ny sæson i gang, hvor missionen er at komme tilbage i det fine selskab, og med et sæsonkort eller et OB-abonnement er du garanteret plads på lægterne, hver gang det stribede fællesskab samles på Nature Energy Park.

Selvom EM er slut, skal du ikke vente længe på at fodbolden triller igen på det friskklippede græs. Det er nemlig snart tid til en ny sæson, og selvom ligaen hedder noget andet, er det stribede fællesskab klar til at kæmpe side om side, så vi sammen kan tage NordicBet-Ligaen med storm.

Allerede på lørdag går turen til Esbjerg, hvor en stor fynsk fanskare har meldt sin ankomst, men den 3. august går det for alvor løs, når vi samles på vores helt egen fynske fodboldkatedral, Nature Energy Park.

Bliv klar med sæsonkort eller abonnement

Er du fast mand på lægterne skal du selvfølgelig ikke snyde dig selv for at spare nogle penge på billetten. Med et sæsonkort eller OB-abonnement får du nemlig adgang hver gang vi spiller hjemme i Odense.

Prisen på et sæsonkort går fra 899 kroner pr. sæson eller 89 kroner om måneden for et OB-abonnement. Og det giver altså adgang til flere kampe om måneden – bare i august er venter der hele fire NordicBet-ligakampe, mens også OB Q møder Brøndby IF i Gjensidige Kvindeligaen.

Spar penge i den nye OB Fanshop i Kongensgade

Med et sæsonkort eller OB-abonnement følger der også andre fordele med. I juni åbnede vi en ny fanshop i hjertet af Odense, og her kan du ved at fremvise dit sæsonkort eller OB-abonnement spare 10% på alle produkter, som ikke i forvejen er nedsat.

Dertil vil der også løbende være andre tilbud til sæsonkortsholdere, som du kan se på vores sociale medier løbende.

Vil du vide mere om sæsonkort eller abonnement kan du læse mere her!