- De kommer til at give os en masse energi

25.07.2024 11:53

Det bliver en ny form for opgave, når vi i morgen møder HB Køge i sæsonens anden kamp, men i følge Max Ejdum er vi forberedte og ser frem til et spændende opgør på Capelli Sport Stadion fyldt med stor stribet opbakning på de sjællandske lægter.

Sæsonen blev skudt i gang med en vigtig sejr på Blue Water Arena, der endte 1-2 mod Esbjerg fB, hvor Max Ejdum blandt andre var at finde i startopstillingen. 

- Jeg synes, at vi gav alt, hvad vi havde, og på en eller anden måde sled et resultat hjem, selvom det godt kan være lidt svært i den første kamp. Vi skulle havde været lidt bedre på bolden og lidt mere klar i vores positioner. Men jeg synes også, at vi havde et fedt udtryk, man kunne mærke vores vindermentalitet, siger midtbanespilleren, Max Ejdum 

I morgen venter os endnu et spændende opgør i NordicBet Ligaen - denne gang mod HB Køge.  

- Jeg tror, at det bliver en anden form for opgave, men vi har forberedt os så meget, som vi overhovedet kan – så jeg tænker, at vi er klar, siger Max Ejdum.  

De mange medrejsende fans har skabt opmærksomhed i hele divisionen, og det betyder, at HB Køge nu udvider udebaneafsnittet på Capelli Sport Stadion. En opbakning, der i den grad værdsættes af spillerne. 

- Det var fedt, at der var så mange fans, der tog til Esbjerg for at se kampen. Jeg glæder mig til at se dem i Køge, og jeg tror på, at de kommer til at give os en masse energi, slutter Max Ejdum. 

 

Der er netop blevet frigivet 100 ekstra billetter til det udvidede udebaneafsnit, så hvis du vil med til Køge og kæmpe side om side med spillerne, kan du sikre dig billet her.