Kom på away-tur til Odense

22.07.2024 10:08

Fra denne sæson sender fanklubben, De Stribede, ikke kun busser ud til landets mange udebanestadioner. Grundet den store, stribede interesse fra hele landet, kan du nu også komme med bussen fra København, når vi spiller på Nature Energy Park.

En ny sæson er skudt i gang med en vigtig sejr på Blue Water Arena i Esbjerg. Sammen med et propfyldt udebaneafsnit kæmpede vi hårdt til sidste fløjt, så de tre point kom med hjem til Fyn. Over 1.000 striber fandt vej til kampen, og her ligger meget af æren hos De Stribede, som fyldte hele tre busser på away-turen.

AWAY TO HOME med De Stribede

Generelt har De Stribede stor succes med deres busture ud i Fodbolddanmark, når vi spiller på udebane, og fra denne sæson vælger de at udvide konceptet. Nu kan du nemlig komme med bus til hjemmebanekampe på Nature Energy Park, hvis du er en af de mange fynboer, der har taget den stribede kærlighed med dig til hovedstaden.

Den 10. august, når vi møder Hillerød Fodbold på den fynske fodboldkatedral, kan du hoppe på bussen fra Ingerselvgade i København kl. 12.00 og blive fragtet lige til stadion, og når kampen er slut, bliver du kørt retur igen. Hvis du bor på ruten, er det også muligt at hoppe på i Køge Nord, Ringsted N eller Korsør, hvor bussen gør holdt.

Og det er ikke den eneste kamp, hvor du kan gøre brug af dette knaldgode tilbud. AWAY TO HOME-konceptet fortsætter nemlig fremover, så du ikke skal gå glip af de stribede hjemmebanekampe.

Du kan læse meget mere om turene her!

Få fingrene i en sæsonkort eller OB-abonnement

Er du bosat i Odense eller på Fyn, behøver du ikke at tage på AWAY TO HOME. Der skal du bare møde op på stadion og tage del i den stribede fest. Og her kan du endda spare penge ved at købe et sæsonkort eller OB-abonnement, så du er sikret fast plads på lægterne.

Med et sæsonkort eller abonnement sparer du dertil også penge i den nye OB Fanshop – ved at fremvise dit sæsonkort får du nemlig 10% på alle ikke-nedsatte produkter.

Du sikrer dig sæsonkort og fast adgang til alle hjemmekampe på Nature Energy Park her.