Søren Krogh har ordet inden sæsonens første test

02.07.2024 08:57

Om få timer venter sæsonoptaktens første test, når vi møder B.93, og vi derfor sætter Søren Krogh ord på om hans forventninger til kampen.

Vi er på niende dag i opstartsperioden til den nye sæson, og det er på denne dag, at den første fysiske kamptest skal falde. Kl. 13.00 blæser vi sæsonens første træningskamp i gang mod B.93.

Søren Krogh har i den forbindelse valgt at sætte ord på sine tanker om den forestående kamp, og hvad man kan forvente at se, hvis man som stribe på sidelinjen har glædet sig til at se dem i aktion for første gang efter sommerpausen:

- Vi spiller i dag mod B.93, som er en kamp, vi glæder os sindssygt meget til. Vi har været igennem ni dage, hvor vi har arbejdet jernhårdt, og vi glæder os til at komme ud for at se, om vi kan stå distancen rent fysisk.

- Fysikken fylder rigtig meget i den første periode, og derfor bliver det også sådan, at de fleste spillere kommer til at spille 45 minutter hver. Det giver minutter i benene til næsten alle, og samtidig også os muligheden for at se nogle af de unge drenge. Jeg har lavet et miks af vores spillere og vægtet deres fysiske tilstand højest i forhold til at sætte startopstillingen. Det er også det, de primært bliver målt på – deres evne til at genpresse og tage de fysiske løb.

- Top fokus er altså i dag, at vi gerne vil have en stærk fysisk performance ind i drengene, inden vi resten af ugen og hen imod lørdagens træningskamp mod AaB begynder at stille skarpere på relationerne og den endelige startopstilling, siger Søren Krogh.

Kampen mod B.93 sparkes i gang kl. 13.00 på Bane 1 i Ådalen. Alle striber er velkomne, og hvis du ikke har mulighed for at kigge forbi, kan du heldigvis streame det på JFM Play lige her!