Stor stribet opbakning venter i Esbjerg

17.07.2024 09:04

Der venter stor stribet opbakning på lørdag, når vi gæster Esbjerg fB i sæsonens første kamp i NordicBet Ligaen. Den officielle fanklub, De Stribede, har snart fyldt tre busser med stribede fans, der vil kæmpe med os i udebaneafsnittet.

Sæsonens første kamp venter lørdag kl. 16.00, når vi gæster Esbjerg fB, og det tyder på, at det stribede fællesskab vil indtage vestkysten.  

Det er et opgør med stor interesse, og vi forventer, at de stribede fans virkelig vil kunne mærkes på Blue Water Arena, da vi sammen med De Stribede sender hele tre busser til Esbjerg for at skabe en flot, fynsk kulisse på udebaneafsnittet. Så hvis du skal nå at være en del af det blå-hvide udebanefællesskab, så hop ind og køb din billet til sæsonens første kamp. 

Der er lagt op til en god away-tur allerede fra kl. 12.00, hvor De Stribede åbner klubhuset på Nature Energy Park, så du har mulighed for at få en god snak med ligesindede OB-fans.  

Bussen kører fra Nature Energy Park kl. 13.00, og der er også mulighed for at stå på i Haarby.  

Hvis du også vil være med til at skabe en stribet kulisse i udebaneafsnittet, kan du købe dine billetter på De Stribedes hjemmeside her. 

Hvis du selv kører til Esbjerg, kan du sikre dig adgang til udebaneafsnittet her.