Stribet firemålssejr i Køge

26.07.2024 18:58

Der var stribet dominans på både banen og tribunen, da vi her til aften sikrede os tre point efter fire stribede scoringer i Køge.

Advarsler:

HB Køge: Saman Jalaei (72.9, Gabriel Culhaci (77.)

Med et udsolgt udebaneafsnit var det tydeligt de stribede fra Fyn, man kunne mærke på Capelli Sport Stadion fra kampens første fløjt. Det samme gjaldt på banen, hvor Don Deedson hurtigt kom frem til en afslutning i banens venstre side, men hans afslutning blev blokeret til hjørnespark.

Kort efter var det Luca Kjerrumgaard, der var tæt på at bringe os foran, efter Jakob Bonde havde fundet ham i feltet, men hans afslutning blev blokeret i sidste øjeblik.

Vi fastholdt presset, og det gav også en god chance, da Max Ejdum og Max Fenger erobrede bolden efter et målspark fra hjemmeholdet. Bolden endte ved Max Fenger, der afsluttede, men skuddet blev blokeret til et hjørnespark. På det efterfølgende hjørnespark endte bolden også ved Max Fenger, der headede mod mål, men målmanden reddede forsøget.

Max Fenger havde også en finger med i kampens første scoring, da han modtog bolden fra Max Ejdum, hvorefter Fenger hurtigt sendte den videre til Luca Kjerrumgaard, der sparkede bolden i kassen uden chance for hjemmeholdets målmand.

Blot minuttet efter var Luca Kjerrumgaard nær blevet dobbelt målscorer, da han på første berøring sendte en afslutning mod mål, men denne gang måtte han se skuddet afvist af stolpen.

I halvlegens sidste minut havde vi endnu et stribet hjørnespark, og her endte bolden for fødderne af Jakob Bonde, der fra kort afstand hamrede bolden i mål til pausestillingen 0-2.

Scoringen gav uden tvivl et selvtillidsboost for Bonde for i anden halvlegs start forsøgte han sig med et saksespark, men målmanden reddede flot til hjørnespark.

Senere var det dog Luca Kjerrumgaard, der blev dobbelt målscorer, da et indlæg fra Markus Jensen akkurat gik over hjemmeholdets målmand, hvorefter Kjerrumgaard headede bolden i kassen.

Kort efter var det Bjørn Paulsen, der headede bolden i mål. Denne gang skete det efter et hjørnespark fra Alasana Manneh, hvor Paulsen steg til vejrs og headede bolden i mål til kampens slutresultat 0-4.

OB’s startopstilling:
Viljar Myhra – Leeroy Owusu, Bjørn Paulsen, James Gomez, Nicholas Mickelson (Gustav Grubbe, 73.) – Alasana Manneh, Jakob Bonde, Max Ejdum  (William Martin, 80.) – Don Deedson (Elias Hansborg-Sørensen, 86.), Luca Kjerrumgaard, Max Fenger (Markus Jensen, 73.)

Martin Hansen, Markus Jensen, Gustav Grubbe, Marcus McCoy, Nikolaj Juul-Sandberg, Yaya Bojang, Elias Hansborg, Tobias Slotsager, William Martin

Lørdag den 3. august kl. 13.00 mod Hvidovre IF, Nature Energy Park. Du sikrer dig billet til kampen her.